Ziua Logo
  Nr. 3865 de luni, 26 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
Sandru: "PSD nu e credibil"
Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru a criticat ieri demersul PSD de a depune o plangere la DNA in acelasi timp cu PIN si pe aceeasi tema, aratand ca pesedistii nu au "credibilitatea si legitimitatea" sa vorbeasca despre lupta anticoruptie. "Ii rog ca de acum inainte sa se abtina cand vine vorba de lupta anticoruptie. Indiferent ce vor face, nu au credibilitate si legitimitate. Pana nu isi fac curatenie in propria ograda, sa taca atunci cand se pune problema acestei lupte corecte impotiva coruptiei", a spus vicepresedintele PIN, adaugand ca, prin amestecul in astfel de actiuni impotriva coruptiei din Romania, PSD "risca sa decredibilizeze orice demers, indiferent cat de dur ar fi el". Sandru i-a numit pe liderii PSD "fricosi", pentru ca nu au avut curajul sa se prezinte personal la DNA, ci i-au pus pe cei de la tineretul PSD, respectiv pe Nicolae Banicioiu. (C.E.)
BEC a respins insemnul PLD
Biroul Electoral Central (BEC) nu avea competenta legala de a respinge semnul electoral al PLD, decizia incalcand o hotarare a Inaltei Curti de Casatie si Justitie si fiind "abuziva si rusinoasa", a declarat ieri deputatul Cristian Boureanu. El a precizat ca PLD a depus sambata o contestatie la ICCJ prin care solicita obligarea BEC de a aduce la cunostinta opiniei publice, asa cum prevede legea, semnul electoral al PLD. Boureanu a sustinut ca BEC nu a acceptat semnul electoral al PLD pe motiv ca partidul nu este inca inregistrat la tribunal, decizia fiind luata cu un vot "dubios" - doar sase voturi "pentru" - in conditiile in care majoritatea in BEC este de sapte voturi din totalul de 12. (R.G.)
Armata israeliana ataca la Schem
De ieri dimineata, forte combinate de infanterie si blindate israeliene, apartinand unitatilor de elita Harub, Golani si Nahal, actioneaza in Cisiordania, principalul obiectiv fiind ocuparea orasului Schem. Responsabilii militari spun ca actiunea nu are timp limitat, fortele israeliene vor actiona impotriva organizatiilor teroriste "cat timp va fi necesar." Starea de asediu a fost instituita asupra Casbei, centrul istoric si comercial al orasului, si a fost limitata circulatia celor 50.000 de locuitori. Masini blindate circula pe ulite si, prin megafoane, se cere militantilor palestinieni sa se predea. Statia de radio a orasului a fost ocupata si a incetat sa emita. Universitatea si toate scolile si-au incetat activitatea si in diferite locuri ale orasului au fost semnalate ciocniri, soldate cu cinci raniti palestinieni si doi soldati israelieni. Au fost descoperite si aruncate in aer doua laboratoare de exploxibile. (Tesu SOLOMOVICI)
 Afisari: 380  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
LAVINIA ARE DREPTATE!   de Micky Voicu
Sandru   de cosor ion
A r h i v a
  "Felix" da ultimatum    5 comentarii
  PSD: Restructurarea este o necesitate imperioasa    2 comentarii
  PD: Conservatorii au forta procentelor din Parlament    1 comentariu
  PNL: Ministrii PD isi vor face bagajele    6 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Vocea Securitatii (6123 afisari)
 Cuibul de la NIRO - Dragonul Rosu (5037 afisari)
 Mormintele sunt goale (4513 afisari)
 Oculta (3877 afisari)
 Voronin vrea o bucata din Romania (3650 afisari)
 James Cameron, Simcha Jacobovici si "afacerea anticrestina" (768 afisari)
 Serbia, vinovata pentru ca nu a facut nimic pentru impiedicarea masacrului din Srebrenita (106 afisari)
 Constantin DINU comenteaza la cald meciul Dinamo - Jiul Petrosani 1-0 (0-0) (98 afisari)
 Apostolat pentru votul uninominal (78 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00658 sec.