Ziua Logo
  Nr. 3859 de luni, 19 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Trasee modificate
Autobuzele liniei 133 si tramvaiele liniilor 15, 19 si 23 vor circula pe trasee modificate, ca urmare a lucrarilor de modernizare a caii de rulare din zona pasajului Marasesti. Astfel, tramvaiele liniei 15 functioneaza pe un traseu modificat in ambele sensuri, de la intersectia Bd. Camil Ressu/Sos. Mihai Bravu, pe soseaua Mihai Bravu, Calea Vacaresti, Soseaua Oltenitei, pana la Romprim (vagoanele poarta suplimentar la parbriz placi indicatoare de traseu cu inscriptia 'Circula la Romprim). Tramvaiele liniei 19 functioneaza pe un traseu modificat in ambele sensuri, de la intersectia Bd. Camil Ressu/Sos. Mihai Bravu, pe soseaua Mihai Bravu, Calea Vacaresti, Soseaua Oltenitei, pana la Sura Mare (vagoanele au suplimentar la parbriz placi indicatoare de traseu cu inscriptia Sura Mare). De asemenea, tramvaiele liniei 23 circula pe un traseu modificat in ambele sensuri de la intersectia Bd. Camil Ressu/Sos. Mihai Bravu, pe soseaua Mihai Bravu, Calea Vacaresti, Soseaua Oltenitei, Soseaua Giurgiului, apoi pe traseul de baza pana la Zetarilor (vagoanele au la parbriz placi indicatoare de traseu cu inscriptia Sos. Oltenitei). Autobuzele liniei 133 circula pe un traseu modificat pe sensul spre Gara Basarab de la intersectia Str. Nerva Traian/Bd. O Goga prin Bd. O. Goga, str. Lucian Blaga, Bd. Unirii, Strada Traian, de unde vor reintra pe traseul de baza (pe sensul spre gara Basarab autobuzele au inscriptia Circula pe la Posta Vitan). (M.S.)
Prime de casatorie
Incepand din aceasta zi, tinerii care s-au casatorit in sectorul 6 dupa data de 1 ianuarie 2007 isi pot depune actele pentru obtinerea primei de casatorie. Acestia se pot adresa Serviciului de Prevenire Marginalizare Sociala din str. Drumul Sarii nr. 2 din cadrul DGASPC Sector 6. Pentru a intra in posesia celor 200 de euro ce se acorda celor aflati la prima casatorie, este necesar ca acestia sa prezinte urmatoarele documente: certificat de casatorie si carti de identitate (original si copie xerox) si sa completeze, la sediul Serviciului Prevenire Marginalizare Sociala, o cerere si o declaratie pe propria raspundere. Persoanele care s-au casatorit in luna ianuarie pot depune cererea pentru cei 200 de euro doar in saptamana 9 - 23 februarie, ceilalti putand depune in termen de 30 de zile de la data casatoriei (potrivit Legii 386/2006). Mai multe detalii, precum si formularul pentru declaratia pe propria raspundere sunt la adresa: www.asistentasociala6.ro.n (C.S.)
Romania informata
Licitatiile pentru instalarea Retelelor Electronice ale Comunitatii Locale (RECL) in cele 251 de localitati rurale si mic urbane din Romania vor avea loc in luna martie a acestui an, a declarat, ieri, ministrul Comunicatiilor, Zsolt Nagy, transmite Rompres. "Aceste localitati au fost incluse in proiectul Economia Bazata pe Cunoastere, derulat cu sprijinul Bancii Mondiale in 2006, in noua localitati-pilot", a spus Nagy. Acesta a precizat ca, pana la finele acestui an, vor fi implementate toate retelele in cele 206 comune si 45 mici orase dezavantajate din punct de vedere al accesului la informatie, urmand ca functionarea acestora sa fie finantata inca trei ani, pana in anul 2010. RECL vor conecta la Internet de mare viteza primaria, biblioteca locala, scolile si un Punct de Acces Public la Informatie (PAPI). Valoarea totala a proiectului Economia Bazata pe Cunoastere se ridica la 69,4 milioane de dolari, din care 60 de milioane dolari reprezinta un imprumut al BM pe 15 ani, iar diferenta este reprezentata de contributia de la bugetul Romaniei. (G.M.)
 Afisari: 216  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Locomotiva Bucuresti    
  Sanctiuni pentru angajatori    1 comentariu
  Capitala destelenita    
  Subiecte pe internet    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Afara cu PD (4242 afisari)
 Straniul testament al Annei Nicole Smith (4134 afisari)
 Iorgovan: Macovei "e erbivora" (2738 afisari)
 S-a transformat Romania in pasalac nemtesc? (2696 afisari)
 Japca Distrigaz (2585 afisari)
 Osemintele generalului Vaitoianu si maresalului Averescu, furate de Ceausescu (665 afisari)
 Daniel Corogeanu, condamnat la 14 ani de inchisoare: Dumnezeu sa va apere! (313 afisari)
 Adrian Cioroianu la Externe (131 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02005 sec.