Ziua Logo
  Nr. 3859 de luni, 19 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Noul Tariceanu castiga teren
-- Liberalii se declara multumiti de noua atitudine manifestata de Tariceanu in raporturile politice, apreciind modul ofensiv in care liderul PNL raspunde atacurilor indreptate impotriva sa si a partidului.
"Tariceanu isi respecta, practic, angajamentul exprimat la Congres. E foarte bine. Increderea de care se bucura a crescut semnificativ, ca urmare a acestei atitudini. Se comporta ca un adevarat lider de partid si ca un adevarat sef de guvern", comenteaza Ludovic Orban, vicepresedinte PNL.
"Orice persoana se va atinge de PNL va fi in razboi cu mine" - promitea Tariceanu in fata liberalilor, cu prilejul re-alegerii sale, in ianuarie 2007, la sefia partidului. Optiunea liderului PNL pentru o atitudine ofensiva in teatrul de operatiuni politice este slefuita de o armata de consilieri de imagine, din care nu lipsesc nume sonore, ne-au declarat surse din partid. Potrivit acestora, printre sfatuitorii lui Tariceanu se numara Arthur J. Finkelstein - cel care a condus campaniile presedintilor americani Ronald Reagan si Richard Nixon - dar si Tal Silberstein si Dan Andronic, fosti strategi ai PSD. "Reactiile lui Tariceanu sunt coordonate acum de profesionisti in gestionarea conflictului", remarca liderul PNTCD Aurelian Pavelescu, apreciind ca schimbarea de atitudine a sefului PNL vine si din "nevoia de a apara PNL, in situatia in care PNL s-a solidarizat cu premierul in toate actiunile acestuia". Pe de alta parte, Pavelescu sustine ca Tariceanu castiga teren si pentru ca a inteles "nevoia de a apara actul de guvernare periclitat de atacurile Cotrocenilor". "In toate aceste actiuni premierul beneficiaza si de acordul tacit al guvernelor si institutiilor europene, care in mod clar dezavueaza actiunile presedintelui Basescu", a adaugat taranistul. (D.I.)
 Afisari: 1050  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 3 Afiseaza toate comentariile  
sa nu exageram   de dan toader
Care teren, spre 1%?   de MarianDaniel
Unde castiga teren?   de OttoBismark
A r h i v a
  Consilier la Cotroceni, aspirator de fonduri UE    3 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Afara cu PD (4242 afisari)
 Straniul testament al Annei Nicole Smith (4134 afisari)
 Iorgovan: Macovei "e erbivora" (2738 afisari)
 S-a transformat Romania in pasalac nemtesc? (2696 afisari)
 Japca Distrigaz (2585 afisari)
 Osemintele generalului Vaitoianu si maresalului Averescu, furate de Ceausescu (665 afisari)
 Daniel Corogeanu, condamnat la 14 ani de inchisoare: Dumnezeu sa va apere! (313 afisari)
 Adrian Cioroianu la Externe (131 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01537 sec.