Ziua Logo
  Nr. 3859 de luni, 19 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Straniul testament al Annei Nicole Smith
-- In lupta pe averea lasata in urma sa de Anna Nicole Smith a fost aruncat, la sfarsitul saptamanii trecute, un testament datat 30 iulie 2001 si semnat de raposata, prin care aceasta il desemneaza drept unic mostenitor pe fiul sau, decedat in septembrie 2006
Anna si fiul sau
Daniel Smith, in varsta de 20 de ani, a murit la doar trei zile dupa ce Anna Nicole a adus-o pe lume pe fiica sa Dannielynn. Testamentul specifica si faptul ca de la mostenire vor fi exclusi viitorii copii si soti ai Annei Nicole, precum si alte rude ale sale.
"Am omis intentionat sa prevad ceva pentru sotul sau alti mostenitori ai mei, inclusiv viitori copii, naturali sau adoptati", spune Smith in actul cu pricina, pe care-l semneaza cu numele sau adevarat Vickie Lynn Marshall.
De asemenea, testamentul din 2001 mai precizeaza ca averea Annei Nicole va fi administrata de Howard Stern, avocatul care i-a devenit ulterior sot si unul din cei trei barbati care pretind ca ar fi tatal micutei Dannielynn.
Conform presei americane, o serie de experti legali sunt de parere ca totusi Dannielynn va fi declarata mostenitoarea de drept a vedetei, in timp ce altii spun ca este exclus atata timp cat a fost dezmostenita de mama sa chiar inainte de a veni pe lume.
Cei care sustin ca micuta in varsta de sase luni ar putea mosteni totul spun ca cel care a fost numit unic mostenitor de Anna Nicole Smith nu mai este in viata situatie in care, conform legilor din multe state americane, testamentul isi pierde valabilitatea.
Acest lucru va depinde insa intr-o masura foarte mare de decizia instantei. Dar chiar si in cazul in care instanta o va desemna pe Dannielynn mostenitoare, ea nu va putea prelua controlul asupra intregii averi a mamei sale decat in mai multe etape: la varsta de 25, 30 si 35, in loc de 18 ani. Dar daca reprezentantii legii vor decide ca intr-adevar Smith a intentionat sa-i excluda de la mostenire chiar si pe copiii sai nenascuti, dispozitiile testamentului sau vor putea fi atacate in instanta, cu argumente care sa conteste sanatatea mintala a lui Smith.
Si chiar daca instanta va decide de la inceput in favoarea lui Dannielynn, situatia incerta lasata de Anna Nicole Smith in urma sa tot la tribunal va fi transata. Cea mai importanta batalie va fi cu siguranta cea legata de paternitatea micutei, mai ales ca cel care va fi declarat tatal acesteia va castiga automat si custodia, dar si posibilitatea de a controla o avere enorma.
Smith, vaduva magnatului texan Howard Marshall II, a murit pe 8 februarie, la varsta de 39 de ani. Cauzele mortii vedetei sunt in continuare investigate de catre autoritati. Anna Nicole Smith s-a casatorit cu Marshall in 1994 pe cand avea 26 de ani. Magnatul a murit un an mai tarziu, la varsta de 90 de ani, iar de atunci si pana in clipa mortii sale, Smith s-a judecat cu familia lui Marshall pentru a mosteni jumatate din averea acestuia, estimata la un miliard de dolari. Este foarte posibil ca avocatii lui Smith sa obtina o victorie "postuma" asupra mostenirii lui Marshall, situatie in care Dannielynn ar deveni mostenitoarea unei averi de mai multe sute de milioane de dolari. (D.M.V.)
 Afisari: 4134  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 3 Afiseaza toate comentariile  
Stern nu este sotul lui Ana Nicole.   de Aladin
banii nemunciti se pierd pe avocati   de beatle-maniacul
Stern, pai cum altfel   de OttoBismark
A r h i v a
  A inceput Postul Pastelui    3 comentarii
  Incalzire usoara    
  Britney Spears a "chelit"    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Afara cu PD (4242 afisari)
 Straniul testament al Annei Nicole Smith (4134 afisari)
 Iorgovan: Macovei "e erbivora" (2738 afisari)
 S-a transformat Romania in pasalac nemtesc? (2696 afisari)
 Japca Distrigaz (2585 afisari)
 Osemintele generalului Vaitoianu si maresalului Averescu, furate de Ceausescu (665 afisari)
 Daniel Corogeanu, condamnat la 14 ani de inchisoare: Dumnezeu sa va apere! (313 afisari)
 Adrian Cioroianu la Externe (131 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00986 sec.