Ziua Logo
  Nr. 3859 de luni, 19 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »
IT&C
Yahoo! Messenger va fuziona cu Yahoo! Mail
-- Cel mai mare provider de mail din lume, Yahoo, a anuntat luni ca a introdus aplicatii de mesagerie instant (Messenger) in casuta de e-mail si ca prin aceasta aplicatie vrea sa reduca diferenta dintre utilizatorii obisnuiti cu retelele sociale si cei care folosesc numai e-mail-ul, potrivit Reuters.
Utilizatorii pot rula cele doua programe in acelasi browser web fara sa mai fie nevoie de descarcarea programului Yahoo! Messenger.
Reprezentantii companiei au anuntat ca fiecare dialog de mesagerie instant se va desfasura intr-o noua fereastra de conversatie in cadrul casutei de e-mail, iar utilizatorii pot comunica cu mai multe persoane, simultan, fara sa iasa din casuta de e-mail.
Vicepresedintele Yahoo! Mail, John Kremer, a declarat ca spera sa uneasca utilizatorii de e-mail cu cei de mesagerie instant (IM) "pentru ca exista inca o multime de utilizatori de e-mail care nu folosesc serviciile IM".
Pentru a nu supraincarca reteaua de 250 de milioane de utilizatori de Yahoo! Mail, compania americana de internet a anuntat ca va opera modificari asupra casutei de e-mail in decursul urmatoarelor luni.
Grupul Yahoo trece, momentan, printr-o perioada de restructurare, ca urmare a presiunii exercitate de rivalul direct, grupul Google, care, in ultima perioada, a inregistrat mai multe succese, mai ales prin achizitionarea site-ului extrem de popular specializat in continut video YouTube.com. In plus, Yahoo se confrunta cu o scadere a profitului net. Profitul net inregistrat in al patrulea trimestru al anului 2006 a scazut cu 60,7%, ajungand la nivelul de 268,6 milioane de dolari, fata de aceeasi perioada a anului 2005.
 Afisari: 597  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Imigrantii vor putea timite bani acasa mai ieftin cu ajutorul telefoanelor mobile    
  Vodafone ofera YouTube pe mobil    
 Top afisari / comentarii 
 Afara cu PD (4242 afisari)
 Straniul testament al Annei Nicole Smith (4134 afisari)
 Iorgovan: Macovei "e erbivora" (2738 afisari)
 S-a transformat Romania in pasalac nemtesc? (2696 afisari)
 Japca Distrigaz (2585 afisari)
 Osemintele generalului Vaitoianu si maresalului Averescu, furate de Ceausescu (665 afisari)
 Daniel Corogeanu, condamnat la 14 ani de inchisoare: Dumnezeu sa va apere! (313 afisari)
 Adrian Cioroianu la Externe (131 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00778 sec.