Ziua Logo
  Nr. 3814 de sambata, 23 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Benyatov ramane dupa gratii
Vadim Benyatov ramane in arest, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis, cu majoritate de voturi, recursul procurorilor DIICOT impotriva hotararii de revocare a mandatului de arestare emis pe numele lui, decizie luata miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti. De asemenea, au fost respinse toate exceptiile avocatilor lui Benyatov, inclusiv cea privind nulitatea recursului declarat de Parchet. Potrivit NewsIn, opinie separata a formulat unul dintre judecatori, care a considerat ca recursul declarat de procurori ar trebui respins ca nefondat. (B.C.G.)
Craciun "fierbinte" la pompieri
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti a primit ieri o vizita neasteptata: Mos Craciun le-a adus copiilor cadouri, iar taticilor pompieri pe Ana Lesko. Cantareata a intrat in sediul pompierilor militari pe o scara de incendiu. Alaturi de Mos, ea a impartit daruri micutilor si le-a facut cadou cele mai cunoscute melodii ale sale. (P.C.)
Lascau trimis in judecata
Fostul sef al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, Ioan Lascau, a fost trimis in judecata, de catre procurorii anticoruptie, pentru trafic de influenta. Din probele administrate de procurori a rezultat ca, in decembrie 2003, in calitate de director general adjunct al Finantelor Publice Bihor, Lascau a pretins 18,5 milioane de lei vechi, de la directorul unei societati comerciale din Oradea, pentru a interveni pe langa functionari din cadrul Ministerului Finantelor Publice si Ministerului Agriculturii, pentru decontarea preferentiala a unor plati restante in valoare de aproximativ 185 de miliarde de lei vechi pentru lucrari efectuate de catre firma respectiva in beneficiul Administratiei Nationale "Apele Romane" SA. Dosarul lui Lascau, care a detinut si functia de consilier in ministerul Finantelor Publice, a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucuresti. (Mediafax)
S-au intors acasa
Un numar de 42 din cei 46 de romani implicati intr-un accident rutier in Austria s-au intors in tara, in noaptea de joi spre vineri, pe la vama Cenad. Ceilalti patru, mai grav raniti, au ramas internati intr-o clinica din Austria. Cei mai multi dintre calatori, imbarcati intr-un alt autocar al firmei transportatoare care a mers sa-i recupereze erau bandajati la cap, maini si fata, dar ranile erau mai usoare si nu au necesitat internarea. Potrivit Mediafax, niciunul dintre ei nu a fost lasat de catre ghid sa comenteze incidentul. Cei 46 de romani lucrau legal in Germania si se intorceau acasa pentru a-si petrece sarbatorile alaturi de familii. In Austria, la 30 de kilometri de granita cu Ungaria, autocarul in care se aflau a derapat pe o portiune de drum acoperita cu polei si s-a rasturnat intr-un sant. (B.C.G.)
A r h i v a
  Masonerie feminina sau feminism masonic?    3 comentarii
  Parapetii ucigasi    
  DIICOT se va ocupa doar de infractiuni foarte grave    
  Seful structurii de securitate al OPSPI, arestat pentru trafic de influenta    
 Top afisari / comentarii 
 Teapa beton (7238 afisari)
 Autopsia unei lovituri de stat (6728 afisari)
 Masonerie feminina sau feminism masonic? (5282 afisari)
 Cea mai mare descoperire stiintifica in 2006 (4943 afisari)
 Prapastia (3330 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00628 sec.