Ziua Logo
  Nr. 3813 de vineri, 22 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Celebri
J. K. Rowling nu are final pentru Harry Potter
Scriitoarea britanica J. K. Rowling, creatoarea lui Harry Potter, a declarat ca are mari probleme cu finalul celei de-a saptea si ultima parte din seria aventurilor tanarului vrajitor, incat a inceput sa viseze noaptea ca ea este Potter, transmite AFP, citata de Mediafax.
"Am chef sa termin cartea asta, dar nu reusesc", a scris Rowling, asigurand milioanele de fani care asteapta cu nerabdare sa cunoasca sfarsitul aventurilor ca pot sta linistiti, pentru ca, totusi, o va termina. "Nu cred ca si-ar putea imagina cineva ce reprezinta acest lucru pentru ca nu l-a trait: exaltarea si frustrarea se succed fara incetare", a precizat scriitoarea. "In acest moment descriu scene imaginate acum 12 ani, poate chiar mai mult", a adaugat Rowling.
J.K. Rowling a fost atacata de fanii lui Harry Potter care sunt furiosi pentru ca scriitoarea a decis sa omoare doua dintre personajele principale in ultimul roman al seriei care il are ca protagonist pe ucenicul vrajitor. Scriitoarea nu a dat precizari asupra identitatii "victimelor".
Primele sase volume ale seriei s-au vandut in peste 300 de milioane de exemplare in lumea intreaga si au fost traduse in 63 de limbi. Cel de-al saptelea si ultimul roman din seria "Harry Potter" va aparea anul viitor. Ecranizarea celei de-a cincea parti, "Harry Potter si Ordinul Pasarii Phoenix", va fi lansata in iulie 2007. Conform clasamentului celor mai bogate persoane din Marea Britanie realizat de Sunday Times, scriitoarea a acumulat datorita lui Harry Potter o avere de 520 milioane de lire sterline (774,5 milioane de euro). (D.M.V.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Mare paguba!   de spaiu'
A r h i v a
  Razboi pe Muntele Athos    5 comentarii
  Bacteria care ingrasa    2 comentarii
  Tablouri din aripi de fluturi    
  A aparut revista Time Out    
 Top afisari / comentarii 
 Anti-Elena (5365 afisari)
 Comisia Bogomolov a CC al PCUS a decis caderea lui Ceausescu (5096 afisari)
 Raportul generalului Iulian Vlad (4770 afisari)
 Mana Moscovei (4485 afisari)
 Crimele regimului comunist sunt imprescriptibile (3484 afisari)
 Johnny Depp, intruchiparea lui Freddy Mercury pe marele ecran (199 afisari)
 CEC-ul ramane de stat (177 afisari)
 Poveste de Craciun (91 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00852 sec.