Ziua Logo
  Nr. 3812 de joi, 21 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Portar la schimb cu o conducta de gaz
Minerul Lupeni, echipa aflata pe locul 4 in seria a II-a a ligii secunde, a anuntat, prin presedintele onorific Cornel Resmerita, ca este dispus sa il cedeze pe portarul Cristian Belgradean la Jiul Petrosani doar in schimbul unei conducte de gaz metan in valoare de cinci miliarde de lei vechi, anunta Mediafax. "Il cedez pe Belgradean la Jiul doar daca iese o afacere buna pentru oras. Minerul este o echipa intretinuta din bani publici si, drept urmare, toate transferurile pe care le facem trebuie sa fie in folosul comunitatii. Suntem dispusi sa-l cedam pe Belgradean la Jiul doar daca patronul Alin Simota ne asigura ca va finanta introducerea gazului metan in oras, lucrare ce ar costa cinci miliarde de lei vechi", a spus Resmerita, care este si primarul municipiului Lupeni. In ceea ce priveste o posibila fuziune intre Minerul Lupeni si Jiul, in situatia in care formatia din liga secunda va promova, Resmerita a spus ca acesta este un subiect care "ramane de discutat". "Edilii orasului nu sunt de acord sa finanteze si pe Jiul, ei vor ca orasul Lupeni sa aiba doar o echipa. Deocamdata nu e nimic cert", a mentionat primarul. (MIG)
Prandelli: "Mutu poate mai mult"
Cesare Prandelli, antrenorul lui AC Fiorentina, nu este surprins de prestatiile lui Adrian Mutu si crede ca atacantul roman poate avea evolutii mult mai bune, informeaza presa italiana. "Nu sunt surprins de evolutiile foarte bune ale lui Mutu, el trebuia sa-si regaseasca putin linistea. Dar, pentru ca il cunosc bine, sunt convins ca poate face mai mult, inca nu l-ati vazut pe adevaratul Mutu!", a afirmat Prandelli. Mutu a marcat doua goluri in meciul cu AC Milan, din etapa a 16-a a campionatului Italiei, fiind golgeterul Italiei timp de o zi, cu 9 goluri. "Briliantul" a fost intrecut insa de coechipierul lui Cristi Chivu de la AS Roma, Francesco Totti, care are 11 goluri. Prandelli l-a mai avut ca jucator pe Mutu si la AC Parma, cand romanul a fost al doilea in ierarhia golgeterilor din Serie A, cu 18 reusite, performanta care l-a propulsat, pentru 25 de milioane de euro, la Chelsea. (MIG)
Art. Karamian spre Dinamo
Mijlocasul rapidist Artavazd Karamian a declarat ca este posibil sa se transfere la rivala Dinamo, daca negocierile cu sefii din Giulesti nu vor avea finalitatea dorita. "Nu stiu daca are vreo legatura cu venirea lui Catalin Munteanu la Rapid, dar ce pot sa spun eu acum este ca, pana la Craciun, s-ar putea sa fiu transferat la Dinamo", a afirmat jucatorul. Contractul lui Karamian cu Rapid expira pe 31 decembrie, fotbalistul refuzand sa semneze pana in prezent o noua intelegere. Karamian cere 300.000 de euro pe sezon si un contract pentru trei ani, in timp ce Copos ii ofera doar 100.000 de euro pe an si o prima de inca 100.000 de euro. (MIG)
A r h i v a
  Niculescu dorit de Real Sociedad    1 comentariu
  Rednic vrea un atacant de milioane!    2 comentarii
  Vranjkovic a semnat!    
  Catalin Munteanu ramane in "Groapa"    2 comentarii
  ProSport Show cu Gigi Becali    1 comentariu
  CS Dinamo si-a premiat performerii    
 Top afisari / comentarii 
 Apocalipsa dupa Mossad (6151 afisari)
 PSD si PC petrec iar impreuna (2573 afisari)
 Liga Pro Europa ataca religia in scoli fara stirea ministerului (2190 afisari)
 De vina este tarisoara meaaa! (II) (2070 afisari)
 Tismaneanu pus la colt de Biserica (1911 afisari)
 Radu Berceanu ii ameninta pe protejatii lui Basescu: Patronii Euroconstruct, UMB Spedition si PA&CO sunt "banditi care vor sa se traga in piept" (384 afisari)
 Contractele si secretele unor actori celebri, scoase la licitatie (370 afisari)
 Codrut Seres, acuzat de tradare si spionaj (185 afisari)
 Marie Antoinette (95 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00984 sec.