Ziua Logo
  Nr. 3810 de marti, 19 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Istoria Timisoarei mai rabda o zi
-- Curtea de Arbitraj a FRF va anunta maine solutia in cazul disputei pe palmaresul, pe numele si sigla de la clubul Poli
Curtea de Arbitraj a Fotbalului, instanta suprema de judecata in intrecerea interna, nu a luat ieri nici o decizie in disputa dintre actualii sefi ai lui Poli Timisoara si Claudio Zambon, pentru palmaresul, sigla si numele echipei alb-violete, amanand verdictul pentru maine. Cetateanul italian, care patroneaza o echipa in Divizia C cu acelasi nume, a obtinut de la Tribunalul de Arbitraj sportiv de la Lausanne dreptul de folosire a acestora si au somat FRF ca pana pe 5 ianuarie 2007 clubul patronat de Marian Iancu sa faca schimbarile care se impun.
La judecata de ieri au participat si aproape 100 de suporteri ai lui Poli, care au sustinut cauza lui Marian Iancu. "Ne-am saturat ca decizia sa se amane. Vrem sa obtinem ce ne apartine" si "Poli suntem noi", scria pe bannerele afisate de acestia in fata sediului FRF. Fanii sositi de dimineata in Bucuresti au obtinut autorizatie de la Primaria Generala pentru organizarea mitingului intre orele 11 si 14.
Cristi Brancovan, unul dintre liderii galeriei lui Poli, a declarat ca prin miting vor sa impulsioneze solutionarea cazului referitor la palmaresul gruparii banatene. "E un prim demers al nostru. Am incercat pana acum sa ne pastram calmul, dar am considerat ca trebuie sa impulsionam solutionarea acestui caz care se amana nejustificat fara ca probele sa poata fi prezentate si luate in considerare. Am vrut sa tragem un semnal de alarma. Clubul nu e implicat cu nimic in organizarea acestui miting. Pana acum s-au judecat doar pe probele lui Zambon, care detine un act in fals. Denumirea si marca au fost intotdeauna in Timisoara, numai ca pana acum conducerea nu a fost interesata de acest lucru", a explicat liderul "Commando Viola".
Bogdan GHEORGHE 
A r h i v a
  Rednic vrea trupa pentru Europa    
  Ganea ofertat de FC Arges    
  Copos zice ca nu-l da afara pe Razvan    
  Chivu a rezistat eroic    
  Copos, ministrul economiilor    1 comentariu
  Cannavaro, fotbalistul anului la FIFA    
  Cristian Gatu: "Suedia este un adversar convenabil"    
  Mutu, golgeter pentru prima data    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Exorcizatii (7243 afisari)
 Refuzul lui Goma (4167 afisari)
 Discursul pe care Regele Mihai ar fi trebuit sa il rosteasca in Parlament (3839 afisari)
 Bila alba (3184 afisari)
 Un Raport bine facut, elaborat de un comunist (2963 afisari)
 Lech Walesa: Condamnarea comunismului trebuie urmata de lustratie (521 afisari)
 Joseph Barbera, cel de-al doilea parinte al lui Tom si Jerry, a murit (101 afisari)
 24 pentru Stolojan (82 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00829 sec.