Ziua Logo
  Nr. 3808 de sambata, 16 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
"Atac" se inchide
Marius Locic, proprietarul ziarului Atac, a decis sa inchida de la inceputul saptamanii viitoare publicatia, pana la vanzarea societatii Info Atac, editor al cotidianului, din cauza unor probleme interne. Marius Locic, patron al grupului de firme Locic, a declarat pentru Mediafax ca s-a hotarat sa vanda ziarul din cauza problemelor din redactie, pe care le va dezvalui, "probabil", dupa vanzarea societatii Info Atac. "Nu mai am puterea sa o iau de la capat. Nu stiu, poate nu sunt eu un bun manager de presa", a explicat Locic. Potrivit BRAT, in primele trei luni ale acestui an, Atac a inregistrat vanzari medii, pe editie, de 6984 de exemplare. (E.I.)
Se scumpeste metroul
Pretul abonamentului lunar pentru calatoria cu metroul va fi majorat, de maine, 17 decembrie, cu 10%, de la 20 de lei la 22 de lei, dar costul unei cartele cu doua calatorii va fi mentinut la 2 lei. Pretul abonamentului lunar pentru elevi si studenti va creste, de asemenea, cu 10%, de la 10 lei la 11 lei. Totodata, pretul abonamentului cu o valabilitate de o zi va urca de la trei lei la 3,5 lei. O cartela cu 10 calatorii va putea fi achizitionata cu sapte lei, fata de 6,5 lei in prezent. Potrivit directorului general al Metrorex, tarifele au fost ajustate in functie de rata inflatiei, de la ultima majorare a preturilor, iar metodologia de calcul a fost avizata de Directia Generala de Notificare si Urmarire Ajutor de Stat, Practici Neloiale si Preturi Reglementate din Ministerul Finantelor Publice. (C.P.)
Hanuca Sameah
Evreii din Romania, Israel si din intreaga lume au aprins prima lumanarica de Hanuca, sarbatoarea luminii. Vreme de opt zile vor aprinde cate o noua lumanare, pana ce menora cu opt brate se va umple de lumina, amintind de victoria evreilor antici, sub conducerea lui Iehuda Maccabeul, asupra grecilor seleucizi din Siria care au incercat sa le distruga religia si fiinta nationala. ZIUA si oamenii sai ureaza poporului israelian si Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania un calduros Hag Sameah, Sarbatori fericite! (D.E.)
 Afisari: 205  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Boicot in Sanatate!    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Nistorescu si-a gasit a patra jumatate (3333 afisari)
 Fusereala (2996 afisari)
 CIA si asasinarea lui Robert Kennedy (2955 afisari)
 Romania in cumpana istoriei (2410 afisari)
 De ce nu avem nevoie de raportul Tismaneanu (2331 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00900 sec.