Ziua Logo
  Nr. 3806 de joi, 14 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Jolie: "Povestea noastra"
-- Pentru prima data, Angelina Jolie a acceptat sa vorbeasca despre cele intamplate intre ea si Brad Pitt pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. & Mrs. Smith" , insistand asupra faptului ca nu a intentionat nici un moment sa distruga mariajul acestuia cu Jennifer Aniston.
In 2003 cand s-au intalnit prima data, Jolie nu stia mai nimic despre viata personala a lui Pitt. "In acel moment vietile noastre erau foarte pline. Cred ca erau ultimele doua persoane care sa fie in cautarea unei relatii amoroase. Eu, cu siguranta, nu. Eram realmente fericita ca mama singura", spune Angelina Jolie intr-un interviu acordat revistei Vogue.
"Filmul si lucrurile nebunesti pe care le-am facut in timpul filmarilor ne-au adus impreuna, iar prietenia si, ulterior, relatia noastra au facut parte din categoria acelor lucruri care se intampla de la sine... Dupa cateva luni de zile am inceput sa realizam ca ardeam de nerabdare sa ne intoarcem pe platourile de filmare, ca faceam totul cu o deosebita placere si ca eram o echipa grozava. Si astfel am devenit un fel de cuplu", mai spune Jolie. A mai trecut insa ceva timp pana la inchegarea unei relatii in adevaratul sens al cuvantului. "Abia dupa teminarea filmarilor (2004, n. red.) am inceput sa constientizam ca eram ceva mai mult decat simpli parteneri de film", precizeaza Jolie, adaugand ca au ramas insa doar "foarte, foarte buni prieteni" pana in momentul in care Pitt si Aniston au anuntat ca s-au separat, in ianuarie 2005.
Angelina Jolie, care a nascut o fetita in luna mai, a mai spus ca deocamdata nu se pune problema unei casatorii. "Fiecare dintre noi am mai fost casatoriti si nu acest lucru tine un cuplu unit", a spus Jolie. Cei doi sunt, de asemenea, parintii adoptivi ai lui Maddox, 5 ani, si Zahara, 2 ani. Jolie, care a terminat recent filmarile la drama "A Mighty Heart", despre viata jurnalistului american Daniel Pearl, rapit si ucis in Pakistan in 2002, sustine ca este pregatita s-o intalneasca pe Aniston, dar totul "depinde de aceasta".
n Camelia CIOBANU 
 Afisari: 1694  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 4 Afiseaza toate comentariile  
Cuplul cel mai glamour din cinema-ul actual ....   de Pinkie
cei mai frumosi   de ursulamarquej
Pe cine intereseaza...   de Alcor
Domnule   de CALUGARUL
A r h i v a
  Femeia care i-a ingrozit pe nazisti    6 comentarii
  De trei ori artista    
  Mai mult noros    
 Top afisari / comentarii 
 Femeia care i-a ingrozit pe nazisti (3865 afisari)
 Modelul OMV (3370 afisari)
 Calin, file de curaj (3200 afisari)
 Voronin a desfiintat Bradul de Craciun (3003 afisari)
 Grozavia insultelor (2459 afisari)
 Nicolae Ceausescu si Adrian Nastase, martori in procesul amanat al lui Nastase (614 afisari)
 Drumul spre Guantamo (75 afisari)
 Peste trei sferturi din elita politica a Rusiei este formata din fosti si actuali spioni (66 afisari)
 Concluzia politiei britanice in cazul mortii printesei Diana: de vina a fost soferul beat (54 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00784 sec.