Ziua Logo
  Nr. 3794 de joi, 30 noiembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Cosmarul de la Madrid
Campioana baschetului masculin romanesc, CSU Ploiesti, a fost invinsa in fief-ul puternicei grupari spaniole Estudiantes Madrid, cu scorul de 117-111, la capatul unui meci de infarct, in care echipa pregatita de Mladen Jojic a fost egalata cu numai o secunda inaintea terminarii timpului regulamentar de joc.
In prelungiri, fara patru titulari, CSU Ploiesti a capotat pentru a patra oara in grupa A si si-a diminuat total sansele de a mai accede in faza superioara a FIBA EuroCup.
Plecati din tara cu gandul de a obtine un rezultat notabil la Madrid, campionii Romaniei s-au tinut de cuvant si au fost la un pas de a realiza o mare surpriza chiar pe terenul liderului grupei A, galonata formatie iberica Estudiantes. Din pacate, insa, dupa ce au condus surprinzator ostilitatile pe tot parcursul intalnirii din Spania, ploiestenii s-au vazut egalati in ultima secunda de joc, in urma unui fault stupid facut de Hargrove la conationalul sau Garnett, care si-a dovedit din nou valoarea si a marcat toate cele trei aruncari libere, ducand scorul la 102-102 (20-26, 27-19, 22-28, 33-29). Fara Elliot, Obradovic, Carutasu si Milos Zivanovic, eliminati pentru cinci greseli personale, echipa pregatita de Jojic n-a mai reusit sa tina piept tavalugului gazdelor si a cedat in prelungiri, cu 15-9, spre dezamagirea delegatiei noastre. "Nici nu-mi vine sa cred ca am pierdut, dar asta este! Si un fault facut la doua puncte ne aducea victoria, dar s-a vazut inca o data lipsa de experienta. Cu siguranta, dupa aceste partide, jucatorii, dar si noi, cei din conducere, am avut ce invata. Oricum, sunt multumit fiindca nu ne-am facut de ras si am iesit cu fruntea sus dupa un duel cu ocupanta locului trei in Spania", a spus presedintele ploiestean Alex Iacobescu, adaugand ca apreciaza evolutia intregii echipe, cu un plus pentru Ocokoljic (24 p, 8 pase) si Obradovic (33 p, 8 rec).
Tiberiu RIST 
A r h i v a
  "Blaturi" intre Gigi si Seche    
  Codrea - viitorul Sienei    
  Victorie facila cu Italia    
  Martoagele Nasului    
  Maftei retinut pe aeroport trei ore!    
  R. Lucescu: "Putem sa invingem!"    
  Sabau: "Rapid se poate califica"    
  Munoz: "Atentie mare la Rapid!"    
  GRUPA G    
  Vestitorul primaverii    3 comentarii
  Cupa UEFA    
 Top afisari / comentarii 
 Partidul secret (6675 afisari)
 Sorin ROSCA STANESCU: Schimbare de macaz la Cotroceni (4213 afisari)
 Iliescu se apropie de judecata (2702 afisari)
 UE ne vinde la rusi (2080 afisari)
 Spion rus ratacit prin Bucuresti (1857 afisari)
 Locomotiva Rapidului trebuie sa traga echipa la victorie (174 afisari)
 Contractele secrete din energie, pe internet (54 afisari)
 Favoritii criticilor pentru Oscarurile din 2007 (48 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00936 sec.