Ziua Logo
  Nr. 3794 de joi, 30 noiembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
DNA asteapta date de la autoritatile germane privind cazul Puwak
Directia Nationala Anticoruptie asteapta informarile autoritatilor judiciare germane privind programul european Leonardo da Vinci, pentru a putea continua cercetarile in dosarul in care a fost pus sub acuzare Mihai Puwak, fiul fostului ministru Hildegard Puwak. In 13 decembrie 2005, procurorii DNA au dispus inceperea urmaririi penale fata de Mihai Puwak pentru infractiuni impotriva intereselor financiare ale comunitatilor europene. Potrivit Mediafax, in ancheta se efectueaza cercetari privind modul de utilizare a fondurilor externe necesare realizarii unor programe de specializare si calificare profesionala, care implicau stagii de pregatire si deplasari in Germania. (B.C.G.)
Generalul Ion Oprisor este noul secretar al CSAT
Presedintele Traian Basescu a semnat decizia de numire a generalului de brigada Ion Oprisor in functia de consilier de stat - secretar al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii la Departamentul Securitatii Nationale.
Generalul de brigada Ion Oprisor s-a nascut la 10 martie 1955, in comuna Deagurile, judetul Arges. Este absolvent al Academiei de Inalte Studii Militare din Bucuresti, cu diploma de licenta in stiinta militara, si al Colegiului National de Aparare.
Generalul Oprisor a detinut, de la 1 mai 2005, pozitia de consilier in cadrul secretariatului CSAT al Administratiei Prezidentiale. Dupa demisia din luna ianuarie 2006 a generalului Viorel Barloiu din functia de consilier de stat si secretar al CSAT, atributiile acestuia au fost preluate, neoficial, de generalul Ion Oprisor. Traian Basescu l-a numit oficial pe Oprisor in functia de secretar al CSAT abia dupa zece luni de la demisia lui Viorel Barloiu. (D.D.)
Cu bomba in cabina telefonica
Un hunedorean care a gasit ieri un aruncator de artilerie in timp ce excava albia raului Cerna a luat bomba cu el in cabina telefonica de unde a anuntat Politia, transmite Mediafax. "Alo, Politia? Am gasit o bomba in rau! Cum unde e bomba? La mine. In cabina telefonica!".Anuntul facut, miercuri dupa-amiaza, la 112, a pus in alerta autoritatile hunedorene.Imediat, la locul indicat de barbatul care telefonase a ajuns un echipaj de Politie care a asigurat zona. Jumatate de ora mai tarziu, la fata locului au ajuns salvatorii de la Protectia Civila care au constatat ca bomba era, de fapt, o lovitura de aruncator de artilerie care fusese detonata. (D.E.I.)
 Afisari: 294  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Spion rus ratacit prin Bucuresti    3 comentarii
  Inalta Curte i-a pus sub invinuire pe groparii BIR    3 comentarii
  Unul dintre ziaristii de la "Gazeta", eliberat    
  Cinci elevi au violat un copil de 12 ani    2 comentarii
  Niculae a fumat "Tutunul Romanesc"    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Partidul secret (6675 afisari)
 Sorin ROSCA STANESCU: Schimbare de macaz la Cotroceni (4213 afisari)
 Iliescu se apropie de judecata (2702 afisari)
 UE ne vinde la rusi (2080 afisari)
 Spion rus ratacit prin Bucuresti (1857 afisari)
 Locomotiva Rapidului trebuie sa traga echipa la victorie (174 afisari)
 Contractele secrete din energie, pe internet (54 afisari)
 Favoritii criticilor pentru Oscarurile din 2007 (48 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00956 sec.