Ziua Logo
  Nr. 3783 de vineri, 17 noiembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
Atanasiu, inca informat de Armata
Chiar daca nu se mai afla in fruntea institutiei, Teodor Atanasiu stie ce se intampla in interiorul Ministerului Apararii.
Informatiile vin regulat de la persoane care i-au ramas fidele chiar si dupa numirea lui Sorin Frunzaverde. Prin intermediul a trei adrese de e-mail (atanasiu_t@hotmail.com; atanasiu_t@zappmobile.com; atanasiu_t@zappmobile.ro), Teodor Atanasiu primeste zilnic din partea Directiei Relatii Publice (DRP) a Ministerului Apararii toate informatiile care privesc agenda oficiala a ministrului Frunzaverde si a celorlalti sefi din Armata, sinteza intalnirilor oficiale care au loc la sediul central al MAp (M100), precum si amanunte de la oricare alt eveniment care se petrece in armata si nu are caracter secret. Astfel, Atanasiu a ramas conectat la realitatile din Armata si nu trebuie sa apeleze prea mult la alte surse pentru a vedea ce-i mai fac fostii subordonati sau miscarile pe care le face actualul ministru al Apararii.
Posibila explicatie a faptului ca Teodor Atanasiu beneficiaza de acest flux informational dinspre Armata, chiar daca nu mai are tangenta cu aceasta institutie, este aceea ca la conducerea DRP se afla, inca, o persoana adusa de Atanasiu de la Alba-Iulia. Surse neoficiale ne-au precizat ca, in scurt timp, este posibil ca Sorin Frunzaverde sa faca unele modificari la nivelul unor structuri din interiorul MAp. Sunt vizate functiile civile unde au fost instalati apropiatii lui Teodor Atanasiu.
Doru DRAGOMIR 
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
   de ninel2222
Aoleu ! asta-i periculos dom'le ...   de ionion
A r h i v a
  Spaga de lemn    29 comentarii
  Intarata-i, drace!    15 comentarii
  Caziere a la carte    5 comentarii
  Delta Asigurari se extinde in Europa de Est si spatiul CSI    
 Top afisari / comentarii 
 Intarata-i, drace! (6312 afisari)
 Axa Raului: Niculae - SRI (4817 afisari)
 Spionul dublu (3382 afisari)
 Spaga de lemn (3295 afisari)
 Enigma Nastase (II) (2697 afisari)
 27 dintr-o lovitura (392 afisari)
 Kristin Davis, nerabdatoare sa joace in "Totul despre sex" (188 afisari)
 OMV la control (90 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00769 sec.