Ziua Logo
  Nr. 3783 de vineri, 17 noiembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Nocturna in premiera
Primarul Liviu Negoita inaugureaza, astazi, primul mini-teren de fotbal din Bucuresti cu nocturna, amenajat pe domeniul public. Spatiul sportiv se afla in incinta Parcului "Constantin Brancusi", in zona aferenta blocurilor A12 Bis si A13, pe o suprafata de 800 mp, fiind dotat cu gazon artificial si instalatie nocturna. Accesul la mini-terenul de fotbal este liber si se va face conform urmatorului interval orar: 8.00-13.00 si 16.00-22.00. La inaugurare va participa si Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal. Elevii din Sectorul 3 vor sustine un meci demonstrativ, iar primarul Liviu Negoita va premia echipa castigatoare. Edilul a dat in folosinta, pana in prezent, 13 mini-terenuri de fotbal cu gazon artificial, situate in incintele unitatilor de invatamant preuniversitar, urmand ca in anul 2007 sa se amenajeze inca cinci astfel de spatii pe domeniul public. (M.S.)
Soarta plajelor decisa iarna
Contractele incheiate in 2006, intre Apele Romane si firmele care gestioneaza plajele vor fi reanalizate si imbunatatite. Situatia actuala a fost analizata ieri la intalnirea dintre reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT) si cei ai Ministerului Mediului. "Scopul acestei intalniri a fost sa facem un bilant comun a ceea ce s-a intamplat in 2006 pe plajele romanesti, si sa planificam masurile ce trebuie luate pentru ca in sezonul 2007 calitatea serviciilor sa fie mult mai buna. Ne dorim ca anul viitor sa fie mai avantajos pentru societatile comerciale din acest sector. Trebuie ca fiecare institutie implicata, la nivel central si local, sa isi asume atributiile care ii revin prin lege si sa le duca la bun sfarsit," a declarat ieri Livia Sima, vicepresedintele ANT. (C.S.)
Reguli noi pe aeroporturi
Aeroporturile romanesti vor adopta, la 20 noiembrie, masurile impuse de Comisia Europeana privind cresterea sigurantei zborurilor, aplicate deja in Uniunea Europeana de la inceputul lunii noiembrie, a anuntat, ieri, Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului. Reglementarile au in vedere limitarea volumelor de lichide pe care pasagerii le pot transporta asupra lor si in bagajele de mana, precum si extinderea controlului de securitate la unele obiecte de vestimentatie, la calculatoarele portabile si la articolele electrice de dimensiuni mari. Lichidele transportate asupra pasagerilor si in bagajele de mana trebuie sa fie in recipiente cu o capacitate maxima de 100 mililitri fiecare, se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor. (C.P.)
A r h i v a
  Bomba cu benzen    
  Basescu la "temelia" Pasajului Basarab    1 comentariu
  Pensii mai mari cu 17% de Craciun    4 comentarii
  UNICEF: Traficul cu copii va creste dupa aderare    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Intarata-i, drace! (6312 afisari)
 Axa Raului: Niculae - SRI (4817 afisari)
 Spionul dublu (3382 afisari)
 Spaga de lemn (3295 afisari)
 Enigma Nastase (II) (2697 afisari)
 27 dintr-o lovitura (392 afisari)
 Kristin Davis, nerabdatoare sa joace in "Totul despre sex" (188 afisari)
 OMV la control (90 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00917 sec.