Ziua Logo
  Nr. 3743 de luni, 2 octombrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Politist arestat pentru inselaciune
Seful Postului de Politie Necsesti, din judetul Teleorman, a fost arestat, la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce a fost prins primind bani de la un barbat pe care il amenintase ca ii face dosar penal intrucat imprumutase masina unei persoane fara sa anunte Politia. Conform Directiei Generale Anticoruptie, agentul sef principal Petre C., seful Postului de Politie Necsesti, i-a cerut unui barbat din localitate 700 de lei pentru a nu-i intocmi dosar penal pentru ca a incredintat autoturismul proprietate personala unei alte persoane fara sa anunte IPJ Teleorman, ceea nu reprezinta insa o incalcare a legii.
Barbatul i-a dat politistului 350 de lei, jumatate de litru de coniac Cavador si cinci litri de palinca, dupa care, vazand ca politistul insita sa primeasca si restul sumei, a sesizat Parchetul Tribunalului Teleorman. Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Teleorman, impreuna cu procurori de la Parchetul Tribunalului Teleorman si cu sprijinul tehnic al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna din MAI, au organizat un flagrant. Astfel, seful de Post a fost prins, intr-un bar din localitate, dupa ce a primit 350 de lei.
In momentul flagrantului, politistul a opus rezistenta si a incercat sa scape de bani, aruncandu-i. Agentul sef principal Petre C. a fost arestat preventiv de judecatorii Tribunalului Teleorman pe o perioada de zece zile, sub acuzatia de inselaciune. (G.T.)
A r h i v a
  Radu Prisacaru a parasit arestul    2 comentarii
  Suspect in cazul disparitiei bebelusului de la Craiova    
  Agent de circulatie batut cu bata de baseball    2 comentarii
  "Zona fascista" la Tg. Mures    2 comentarii
  Bilantul Francofoniei    5 comentarii
  Fratii Micula protejati de Finante    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Cabinetul Tariceanu - bilant provizoriu (2168 afisari)
 Razboi pe SPP (1858 afisari)
 UDMR s-a radicalizat (1833 afisari)
 Valentina Boitor, locul doi la Miss World (1771 afisari)
 CNSAS pe urma "pestilor mari" (1735 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00771 sec.