Ziua Logo
  Nr. 3721 de miercuri, 6 septembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
ZIUA si replica
In editia nationala din 4.09.2006 a ziarului "ZIUA", sub titlul "Caracatita PNL Iasi sub protectia lui Bogdan Olteanu", semnatarii Constantin Mazilu si Tudor Leahu, incercand sa demonstreze ca presedintele Camerei Deputatilor ar fi intervenit pe langa autoritatile statului pentru ca acestea sa inchida ochii la posibilele ilegalitati comise de politicieni, insira o serie de neadevaruri.
In cadrul vizitei de la Iasi a domnului Bogdan Olteanu domnia sa a raspuns unei intrebari a jurnalistilor privind continutul viitoarelor legi ale sigurantei nationale, subiectul nu avea nici o legatura cu situatia politicienilor sau oamenilor de afaceri de la Iasi. In plus, declaratii referitoare la necesitatea adoptarii unor legi moderne ale sigurantei nationale le-a facut atat in interviuri in presa centrala cat si in majoritatea localitatilor din tara in care s-a deplasat de la preluarea presedintiei Camerei Deputatilor. Presedintele Camerei Deputatilor a sustinut ca aceste legi trebuie sa serveasca cetateanul, nu structurile informative, asa cum s-a intamplat pana cum.
In plus, cei doi semnatari mentioneaza ca "Afland de acest lucru, cu ocazia unei vizite la Iasi, Bogdan Olteanu a facut o serie de declaratii pentru a intimida ofiterii care demarasera anchetarea afacerilor in care sunt bagati liderii PSD". Referirea la "liderii PSD" este cu atat mai surprinzatoare, cu atat mai mult cu cat presedintele Camerei Deputatilor nu este sub nici o forma interesat de activitatea politicienilor PSD.
Faptul ca domnul Bogdan Olteanu a participat la investirea in functia de prefect a domnului Radu Prisacaru si ca a avut atunci cuvinte de incurajare la adresa domniei sale nu presupune o relatie de tip mafiot intre cei doi, asa cum se incearca sa se acrediteze in material. Si nici ca a fost sau este dispus sa sprijine oameni care astazi sunt acuzati ca au incalcat legile tarii. De altfel, investirea prefectilor la nivel national s-a facut in prezenta ministrilor, domnul Bogdan Olteanu, in calitate de ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul, participand la investirea prefectilor din judetele Galati, Neamt si Iasi.
In consecinta, va solicitam ca in virtutea dreptului la replica, sa faceti in editia viitoare a ziarului "ZIUA" corecturile care se impun, conform acestui drept la replica.
Cabinet Presedinte Camera Deputatilor 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Dl.Olteanu,omul cu pedigree   de sanzaiana
A r h i v a
  DNA a esuat in combaterea coruptiei la nivel inalt    2 comentarii
  Atanasiu, la raport    1 comentariu
  Tariceanu: Romanii nu trebuie sa se teama de aderare    5 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Controversatul Mihai Ghezea l-a scos din tara pe Hayssam (4332 afisari)
 Misterul Ron Arad rascoleste din nou Israelul (3393 afisari)
 Acoperitii nedescoperiti (3348 afisari)
 Amenintarea Rodicai (2831 afisari)
 Lupu paznic la OIL (2688 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02164 sec.