Ziua Logo
  Nr. 3721 de miercuri, 6 septembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
Stiri pe scurt
Petrom ieftineste benzina
Petrom va reduce, incepand de astazi, pretul benzinelor comercializate in statiile proprii cu 9 bani/litru si al motorinelor cu 6 bani/litru, potrivit unui comunicat al companiei. Astfel, un litru de Eco Premium se va comercializa cu 3,47 lei, unul de Premium 95 fara plumb cu 3,45 lei si unul de Top Premium 99+ cu 3,77 lei. Litrul de Top Euro Diesel 4 va costa 3,41 lei, iar cel de Euro Diesel 4 - 3,36 lei. Politica de preturi a Petrom, adoptata la inceputul anului 2005, tine seama de evolutiile internationale ale pretului produselor petroliere, dar si de contextul pietei interne. Masura de modificare a preturilor practicate de Petrom vine ca urmare a scaderii cotatiilor internationale, adaptata conditiilor de piata din Romania. (G.M.)
Euroest se extinde
Compania imobiliara Euroest Invest a deschis, recent, o filiala la Constanta, iar pana la sfarsitul anului va mai inaugura o unitate la Brasov. Potrivit directorului companiei, Dragos Dragoteanu, pietele locale din cele doua orase sunt in dezvoltare si au capacitatea de a genera proiecte imobiliare mari, care necesita consultanta de specialitate. La cele doua filiale locale vor lucra patru brokeri specializati si instruiti. Valoarea proprietatilor tranzactionate de Euroest a depasit, in acest an, 50 de milioane de euro, iar, potrivit companiei, aceasta este lider pe segmentul vanzarilor de proprietati imobiliare. Compania este prezenta pe piata de 12 ani. (A.G.C.)
CAMEX la Prisma
Complexul expozitional Prisma, din Bucuresti, va gazdui, in perioada 13-17 septembrie 2006, prima editie a Expozitiei Internationale de Acoperisuri, Izolatii si Fatade CAMEX, precum si a Expozitiei Internationale de Hale si Constructii Industriale CAMEX. "Cele doua manifestari sunt evenimente premiera, atat pentru Capitala, cat si pentru profesionistii din constructii, datorita gradului inalt de specializare si programului bogat de conferinte si dezbateri ce se vor desfasura in paralel", a precizat, ieri, Florin Mindirigiu, director general al companiei organizatoare, ABplus. Tot in cadrul CAMEX, Ministerul Transporturilor va prezenta Programul national de reabilitare termica a cladirilor de locuit multietajate. La expozitie vor participa 196 de companii, dintre care circa 50 din tari straine, precum Franta, Italia, Ungaria, Bulgaria etc. Expozitia este deschisa intre orele 10.00 si 20.00 (mai putin in ultima zi, cand este deschisa pana la ora 14.00), iar intrarea este gratuita. (G.M.)
A r h i v a
  Contractele "Golden Blitz" fac pui    1 comentariu
  Romania trebuie sa reduca poluarea in agricultura    1 comentariu
  Puiul romanesc se intoarce in Europa    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Controversatul Mihai Ghezea l-a scos din tara pe Hayssam (4332 afisari)
 Misterul Ron Arad rascoleste din nou Israelul (3393 afisari)
 Acoperitii nedescoperiti (3348 afisari)
 Amenintarea Rodicai (2831 afisari)
 Lupu paznic la OIL (2688 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00899 sec.