Ziua Logo
  Nr. 3681 de vineri, 21 iulie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Dinamo trage de M. Niculae
-- Sefii din "Groapa" au obtinut acceptul atacantului in cazul in care acesta nu-si gaseste o echipa din strainatate intr-o saptamana
Conducerea lui FC Dinamo negociaza transferul fostului atacant de la Sporting Lisabona si Standard Liege, Marius Niculae, fotbalist care in acest moment este liber de contract. Pentru ca nu trebuie sa achite nici o suma pentru transferul atacantului, sefii din "Groapa" i-au propus lui Niculae un salariu de aproximativ 450.000 de dolari pe sezon. In cazul in care va accepta, Niculae va deveni cel mai bine platit fotbalist din Liga I. Internationalul roman a fost de acord cu oferta facuta, dar le-a comunicat oficialilor alb-rosii ca va semna numai in cazul in care nu isi va gasi un angajament in strainatate. Marius Niculae a evoluat la Dinamo intre anii 1996-2001, perioada in care a cucerit un titlu de campion si doua cupe ale Romaniei. In sezonul 2000-2001, Niculae a castigat titlul de golgeter, cu 20 de reusite. Niculae s-a transferat la Sporting Lisabona in sezonul 2001-2002, unde a evoluat timp de patru ani, si a castigat un titlu de campion in chiar primul an in care a evoluat la formatia portugheza. La inceputul lunii septembrie 2005, Niculae a semnat o intelegere valabila pe un sezon cu formatia belgiana Standard Liege, fiind transferat ca jucator liber de contract.
Patru ani cu Nike
Dinamo a prezentat ieri noul sponsor tehnic al echipei, cunoscuta firma de echipament sportiv Nike, care asigura mingea de joc si echipamentul jucatorilor din Soseaua Stefan cel Mare pentru urmatoarele patru sezoane ale Ligii I. Nicolae Badea, presedintele CA al FC Dinamo, a precizat ca parteneriatul a inceput pe 1 iulie, dupa o indelungata perioada de evaluare atenta din partea ambelor parti. "Nike este un partener cu o notorietate internationala, una din marile firme de echipament sportiv din lume. Sper ca prin calitate si design, Nike va aduce un plus de valoare adaugata in planul valentelor sportive ale lui Dinamo", a spus Badea. Cu prilejul conferintei de presa de la Hotel "Phoenicia", Badea a adaugat ca prin acest parteneriat s-au creat mecanismele pentru ca produsele Nike si cele din oferta lui Dinamo sa ajunga mai usor la simpatizantii ros-albilor. In acest scop, site-ul oficial al clubului va avea un nou concept, orientat spre comunicare si imagine, care sa consolideze relatia cu suporterii din tara. Produsele Nike si cele destinate suporterilor dinamovisti se vor gasi si in marile galerii comerciale. Cu acest prilej a fost prezentat si mingea Nike (alba cu o banda albastra) cu care Dinamo va juca toate meciurile din campionatul viitor. Ion Danciulescu si Claudiu Niculescu, care aveau contracte individuale cu Nike, sunt multumiti de calitatea superioara a ghetelor si echipamentului. "Parerea mea este ca Nike este lider mondial in echipament sportiv si doresc ca Dinamo sa devina lider pe plan sportiv intern", a punctat Niculescu. Antrenorul Mircea Rednic a precizat ca angolezul Ze Kalanga, care urma sa semneze aseara contractul cu Dinamo, se va integra astazi in lotul dinamovist. "Este ultimul jucator de care am nevoie. Pentru mine perioada de transferuri s-a incheiat", a spus Rednic, care a adaugat ca in iarna va face evaluarea jucatorilor pe care ii are la dispozitie si daca va fi cazul va renunta la unii dintre ei. (MIG)
A r h i v a
  Prezentare oficiala la "Crowne Plaza"    
  Dinu: "Zicu ia mai multi bani decat merita!"    
  Zidane si Materazzi suspendati de FIFA    4 comentarii
  Ziulkiarov este una si aceeasi persoana cu Mutlu    
  Daruri de la greci    
  Reggina si Messina risca retrogradarea!    
  Tilinca si Panin in spital    
  Gorica pentru Steaua    
  Inca o hahalera    
 Top afisari / comentarii 
 Remus Opris a fost urmarit de 38 de securisti (180 afisari)
 Caderea Omertei (131 afisari)
 Marea decapitare (114 afisari)
 "Ne-au scos noaptea in zapada, doar in pijamale" (82 afisari)
 Legea talionului (59 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00928 sec.