Ziua Logo
  Nr. 3674 de joi, 13 iulie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
Stiri pe scurt
Invitatie in "Casa ingerilor"
Pictorul Andrei Georgescu si-a reunit cele mai recente lucrari sub motto-ul "Nu mai exista ingeri... pentru ca si-au vandut aripile pe eBay". Cu toate acestea, artistul a ajuns in "Casa ingerilor" si va invita, azi la orele 18.00, si pe voi. Expozitia organizata de catre Uniunea Artistilor Plastici din Romania este gazduita de galeria Artis din Bucuresti. (L.D.)
Maniutiu "Dincolo de cortina"
Incursiunea "Dincolo de cortina", initiata si organizata de Calin Stegerean, il are in aceasta dupa-amiaza ca protagonist pe unul dintre cei mai prolifici si premiati regizori romani: Mihai Maniutiu. Despre felul in care s-a constituit o cariera de exceptie, despre optiuni artistice si proiecte, despre teatru si carti, intr-o intalnire in care publicul de la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca este invitat la dialog. Proiectul "Dincolo de cortina cu regizorul Mihai Maniutiu" este realizat in parteneriat cu Consiliul Judetean Cluj, Muzeul de Arta Cluj-Napoca, InterArte, Pro Helvetia. (L.I.)
Ev medieval la Medias
Primaria municipiului Medias isi propune sa readuca in atentia publicului traditia medievala printr-un program cultural de redescoperire a obiceiurilor, a portului si a mestesugului ancestral. In acest sens a fost initiat Festivalul "Medias - Cetate Medievala", a carui a doua editie se va derula in perioada 13-16 iulie, transmite Rompres. Organizatorii au pregatit un program variat care cuprinde, printre altele, dansuri medievale, piese de teatru, expozitii de pictura si fotografii, o parada a modei cu Ars Amandi Cluj, concursuri medievale, precum si concerte sustinute de Flauto Dolce, Medieval Grafic Arad, Mini Art Studio 24 Bucuresti. (L.D.)
A r h i v a
  Festivalul Mozart aproape de final    1 comentariu
  Teatrul ca metafora    
  Conferintele d-lui Charles Oulmont la Radio Normandie    
 Top afisari / comentarii 
 Operatiunea "Voci curate" (1176 afisari)
 Iurie Rosca s-a predat lui Voronin (386 afisari)
 Marele jaf (160 afisari)
 Cum se ciondaneste opozitia cu puterea (151 afisari)
 16.000 de firme pandite de faliment (131 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00742 sec.