Ziua Logo
  Nr. 3670 de sambata, 8 iulie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
meteo
Innorari
In tara
Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si in prima parte a noptii, cand local in vest, sud-vest, centru, la deal si la munte si pe arii restranse in restul teritoriului vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si conditii de grindina. Izolat, indeosebi in zona montana, cantitatile de apa vor depasi 30 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 31 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade.
La Bucuresti
Cerul va prezenta innorari dupa-amiaza si in prima parte a noptii, cand vor fi conditii de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 29-30 de grade, iar cea minima va fi in jur de 16 grade
La munte
Sambata
Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si in prima parte a noptii, cand vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si conditii de grindina. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 30 l/mp. Valorile de temperatura vor fi comparabile cu cele din ziua precedenta.
Duminica
Vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari dupa-amiaza si in prima parte a noptii cand, local vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si conditii de grindina. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul precedent.
Pe litoral
Sambata
Vremea va fi in general frumoasa. Izolat dupa-amiaza si seara vor fi posibile averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 27 de grade, iar cele minime intre 17 si 19 de grade. Temperatura apei marii va fi in jur de 23 de grade.
Duminica
Cerul va fi variabil cu unele innorari dupa-amiaza, cand vor fi conditii reduse de averse si descarcari electrice. Vantul va prezenta unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 25-26 de grade, iar cea minima de 16-18 grade. Temperatura apei marii va fi in jur de 22 de grade.
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Bate vant, mai cat-un nor..insa soare-le-are spor..   de Atamild
A r h i v a
  Urmasii regilor    
  Pavarotti isi revine dupa operatie    1 comentariu
  S-a descoperit unica fotografie a vaduvei lui Mozart    
  Russell Crowe, tata din nou    
 Top afisari / comentarii 
 China, "cel mai mare rival militar" al SUA (1378 afisari)
 Bucurestii anilor '60 (580 afisari)
 Armata politica (224 afisari)
 Lupta pentru supravietuire imi consuma foarte mult timp (140 afisari)
 "Suntem bataia de joc a tuturor guvernelor si presedintilor" (96 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00811 sec.