Ziua Logo
  Nr. 3667 de miercuri, 5 iulie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
"Puriul" este multumit dupa primul amical al lui Dinamo
Rednic: "Am vazut determinare!"
-- "Cainii rosii" au trecut cu 5-0 de Chenois
Dinamo a castigat luni seara, la Albertville, primul meci amical al turneului francez, scor 5-0 (2-0) cu CS Chenois (liga a II-a din Elvetia), dupa golurile lui Cl. Niculescu (31p), Danciulescu (45), C. Munteanu (62) si D. Codreanu (78, 87). Dinamo a jucat in prima repriza cu Moss - Mihut, Moti, R. Stefan, Pulhac - Paduretu, Ropotan, Tames, C. Munteanu - Cl. Niculescu, Danciulescu, iar in repriza a doua cu Matache - Blay, L. Goian, Pascovici, Tanasescu - Predescu, Margaritescu, Tames, C. Munteanu - D. Codreanu, Ad. Cristea. Acesta a fost si prima partida la care pe banca tehnica a lui Dinamo s-a aflat noul antrenor Mircea Rednic.
Dinamo va mai juca astazi, cu Croix-de-Savoie (la Douvaine) si pe 8 iulie, cu Olympique Marseille (la Annecy). "A fost un test util, chiar daca nu am intalnit un adversar foarte puternic. A fost primul joc amical dupa o pauza de o luna, o luna si jumatate, insa cel mai important este ca baietii s-au miscat bine si am vazut acea determinare in joc pe care toata lumea o asteapta de la noi", a declarat Rednic pentru site-ul oficial al lui Dinamo. "Au fost cativa jucatori care m-au surprins in sensul bun al cuvantului. Foarte utili si ma bucur ca am tras primele concluzii despre potentialul echipei", a adaugat Rednic.
Ieri, dinamovistii au avut in program doar un antrenament, in cursul diminetii. "Este prima zi in care baietii au liber dupa-amiaza. S-a adunat oboseala, e normal, pentru ca este o perioada de acumulari", a mai spus Rednic. Altfel, portarul neo-zeelandez Glen Moss a semnat un contract pe patru ani cu Dinamo, in timp ce Tanasescu, fost junior la Paris SG, va mai fi testat in urmatoarele meciuri. "As vrea sa joc pentru Dinamo, este un vis al meu din copilarie", a spus Tanasescu, ai carui partinti s-au stabilit in Franta acum 27 de ani. Tanasescu a fost remarcat de Rednic, mai ales ca a pasat la unul dintre golurile lui D. Codreanu, un atacant adus de la "U" Cluj-Napoca. (MIG)
A r h i v a
  Dragomir ii reclama pe "bancari" la FIFA si UEFA    1 comentariu
  Timisoara lovita de sorti!    1 comentariu
  Marin Condescu l-a trimis acasa pe Ungureanu    
  Gigi Multescu la Vaslui    
  Juventus spre Serie C!    8 comentarii
  Blatter: "Poate i-am lasat prea mult in pace pe arbitri"    
  Scolari trage de record    
  Adios, Roberto Carlos!    
  Mai nemti ca Germania    7 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Drogurile in puscarii, o realitate (287 afisari)
 Sursa Paun (177 afisari)
 Un cap politic (173 afisari)
 500.000 de vanatori din UE vor lua cu asalt Romania (127 afisari)
 Chisinaul se teme de discursul lui Basescu (97 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01161 sec.