Ziua Logo
  Nr. 3657 de vineri, 23 iunie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Ajutoare sociale pentru proprietari de vile si masini
-- Corpul de Control al Prefecturii Alba a descoperit, in urma unor verificari, ca printre cei care au beneficiat de ajutoare sociale se regasesc proprietari de autoturisme si case de lux
Corpul de Control al Prefecturii Alba a descoperit, in urma unor verificari, mai multe cazuri in care beneficiarii de ajutoare sociale erau proprietari de autoturisme si case de lux, dotate cu aparatura electrocasnica de ultima generatie. Prefectul de Alba, Cosmin Covaciu, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca cele mai grave situatii au fost constatate in comuna Sona, unde de venitul minim garantat beneficiaza cetateni care au o situatie materiala foarte buna. Covaciu a precizat ca in doua dintre cazurile controlate beneficiarii de ajutoare sociale aveau case amenajate luxos, televizoare color, combina frigorifica, animale in gospodarie sau chiar autoturism.
Mai mult, potrivit prefectului Cosmin Covaciu, exista si cazuri in aceeasi comuna, unde beneficiari ai venitului minim garantat au fost pontati ca presteaza munca pentru comunitate, cum cere legea, insa erau plecati in strainatate. "Am gasit cazuri in care cetateanul avea doua televizoare color, combina frigorifica, doua combine muzicale, locuinta amenajata luxos, are frecvente deplasari in strainatate si totusi a beneficiat din anul 2001 si pana in prezent de sprijin financiar ca <<persoane nevoiase>>. Exemplele de acest gen ar putea continua, din pacate", a declarat prefectul judetului Alba. Cosmin Covaciu a tinut sa precizeze ca a sesizat Politia, solicitand atat verificarea acestor persoane care au beneficiat ilegal de un drept, cat si a conducerii primariilor in care au fost descoperite nereguli. (G. TARATA)
A r h i v a
  Cozma a sarit la gatul lui Voican    1 comentariu
  Pavalache pus in libertate    1 comentariu
  Criminal eliberat din cauza unei citatii    1 comentariu
  Onoruri militare pentru romanul mort in Afganistan    
  Alpha Bank Iasi amendata pentru incalcarea legii spalarii banilor    
  Metalimportexport SA devalizata de 12 milioane de euro    
  Renasterea Imperiului Raului    17 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Metalimportexport SA devalizata de 12 milioane de euro (431 afisari)
 Spiru Haret si incremenirea scolii romanesti (291 afisari)
 Laura Bush si-a prins sotul ca bea (212 afisari)
 Alpha Bank Iasi amendata pentru incalcarea legii spalarii banilor (109 afisari)
 Divina "ignoranta" a emigrantului (79 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01411 sec.