Ziua Logo
  Nr. 3655 de miercuri, 21 iunie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Cursuri intensive de vara si tabere de engleza pentru copii
-- Programul este adresat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani si se va desfasura in Anglia, Bucuresti si Muntii Vrancei
International House (IH) pentru Romania a lansat, ieri, o campanie dedicata promovarii cursurilor intensive de vara si a taberelor de engleza pentru copii, precum si Clubul IH pentru jurnalisti. Dupa cum a informat, in cadrul unei conferinte de presa, directorul manager IH, Mihai Ganj, copiii care vor sa invete limba engleza in afara scolii o pot face "la standardele londoneze", in cadrul acestor cursuri si tabere organizate in Anglia, Bucuresti si in Muntii Vrancei, pe perioada vacantei de vara. In cadrul acestor cursuri si tabere, profesori calificati de International House World Organization din Londra "vor folosi metode de predare bazate pe comunicare si activitati de creatie, jocuri interactive, concursuri si proiecte care dezvolta personalitatea copilului si abilitatile sale cognitive". Pentru doua saptamani la Londra (iulie-august), costul taberei este de circa 900 de lire sterline plus biletul Bucuresti-Londra, plus transportul de la aeroportul Londra pana in tabara. Costurile taberelor din Muntii Vrancei, pentru o saptamana se ridica la 1180 de lei noi. Aceste tabere din Vrancea vor avea circuit inchis si vor fi destinate copiilor cu varste cuprinse intre 7-14 ani, care vor fi insotiti pe perioada cursurilor din tabara de cinci profesori, patru tutori, un conducator de curs si un medic.
In Bucuresti, cursurile se vor adresa copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani si se vor desfasura in perioada 3-22 iulie la sediul IH. Referitor la Clubul IH pentru jurnalisti, Mihai Ganj a spus ca ziaristii care scriu pe teme de educatie si resurse umane pot beneficia, in cadrul clubului, in calitate de membri, de cursuri gratuite de limba engleza. Directorul IH a facut si o prezentare a organizatiei pe care o conduce, sustinand ca IH este "liderul cursurilor de engleza pentru afaceri din Romania". IH a intrat pe piata romaneasca in Bucuresti, in 2002, fiind si primul furnizor de cursuri on-line de limba engleza si spaniola. International House are sediul central la Londra si cuprinde peste 120 de centre de pregatire in peste 40 de tari. IH Romania are 78 de angajati, dintre care 63 sunt profesori, 48 in Bucuresti si 15 din alte 11 orase din tara si la Chisinau. Cei din Bucuresti au Cursuri de pregatire pentru profesorii IH si au participat la Programul de pregatire si dezvoltare pentru profesori, organizat pe cinci etape de desfasurare si aprobat de IH Londra.
Magda SEVERIN 
 Afisari: 1143  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
foarte bine !   de Oriana
A r h i v a
  "Piata Revolutiei" revolta arhitectii    3 comentarii
  Meandrele aviarei    
  Sabotaj din cer    
  Posta Romana restructurata de Roland Berger    1 comentariu
  CNA paraste Animal Planet, Discovery si National Geographic la Londra    2 comentarii
  Carduri studentesti    
  Vacanta pe tichete pentru romanii saraci    2 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Cursuri intensive de vara si tabere de engleza pentru copii (1143 afisari)
 Tara dezastrelor (762 afisari)
 Gramatica dupa Hardau (576 afisari)
 Stiri pe scurt (72 afisari)
 "De ce sa ramana casa mea unui activist comunist?" (63 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00726 sec.