Ziua Logo
  Nr. 3638 de joi, 1 iunie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Zmarandescu pe lista neagra a clanului sportivilor
Bodyguardul lui Gigi Becali, Catalin Zmarandescu, a fost chemat, in urma cu doua zile, la Politia Capitalei pentru a fi audiat in calitate de martor in "dosarul sportivilor". Anchetatorii care instrumenteaza acest caz i-au prezentat lui Catalin Zmarandescu mai multe inregistrari ale convorbirilor telefonice purtate intre diferiti membri ai clanului sportivilor. Din acestea reiesea faptul ca garda de corp a finantatorului echipei Steaua Bucuresti era una dintre persoanele de pe lista neagra a gruparii sportivilor, aflata in acest moment in arest. Catalin Zmarandescu a precizat, la sfarsitul audierilor, ca nu cunostea aceste aspecte si ca nu a avut contact cu membrii clanului sportivilor decat in momentul in care a intervenit pentru un prieten care avea probleme cu acestia. Mai exact, Zmarandescu sustine ca le-a cerut acestora sa-l lase in pace pe prietenul sau.
Crima organizata
Cei 14 membri ai clanului sportivilor, printre care si fostul lider al galeriei Steaua Gheorghe Mustata, au fost arestati preventiv in 23 martie de Tribunalul Bucuresti. Radu Cristian Rosca, Robert Florin Nica, Emil Mircea Balus, zis "Mircea Nebunu'", Alexandru Dinu, alias "Alin Pittbull-ul", Daniel George Albu, cunoscut sub numele de "Pittbull", Gheorghe Mustata, Nicusor Dumitrescu, zis "Bibiloi", Florian Dragomir, alias "Papagalul", Tudor Alecu, cunoscut ca "Joe", Demirel Octav Popescu, zis "Mirel", Bogdan Dumitrache, alias "Crocodilul", Ion Grigore, zis "John" si Cornel Schuster sunt acuzat de mai multe infractiuni de crima organizata, precum santaj (sub forma taxelor de protectie), tentative de omor, talharii, vatamari corporale "la comanda", recuperarea de datorii reale sau pretinse, violare de domiciliu si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.
De asemenea, in data de 17 mai, procurorii bucuresteni au ridicat 14 persoane, printre care si Marius Stoaca, aflate in legatura cu clanul sportivilor. Acestea, la fel ca si cele din clanul sportivilor, sunt acuzate ca au preluat o parte din afacerile fratilor Camataru. (D.E.I.)
 Afisari: 1802  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  ANL nu construieste "Henri Coanda"    
  Eliberarea lui Cozma se discuta in iunie    2 comentarii
  Deturnare de fonduri europene    1 comentariu
  Romanii, tinta unui atentat in Irak    1 comentariu
  Ovidiu Tender mai sta 30 de zile in arest    4 comentarii
  Procurorii deranjati de vehementa lui Berceanu    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Zmarandescu pe lista neagra a clanului sportivilor (1802 afisari)
 Ruinele Bucurestilor (1516 afisari)
 Targul de cosciuge (1447 afisari)
 Codrul fiscal (456 afisari)
 Academia condamna barbaria asupra Capitalei (246 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00887 sec.