Ziua Logo
  Nr. 3638 de joi, 1 iunie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Albert de Monaco, tatal unei fete de 14 ani
Printul Albert de Monaco, care a recunoscut oficial anul trecut ca este tatal micului Alexandre, se pregateste sa recunoasca oficial un al doilea copil al sau, o fata americana in varsta de 14 ani, Jazmin Grace, relateaza AFP, citata de Mediafax. In iunie 2005, printul a confirmat existenta fiului sau Alexandre, care acum are 3 ani, rod al unei relatii cu o fosta insotitoare de zbor din Togo, Nicole Coste.
Al doilea copil pe care il va recunoaste, Jazmin Grace, s-a nascut in martie 1992, in Palm Springs, California. Mama ei, Tamara Rotolo, o fosta chelnerita, a ramas insarcinata in urma unei legaturi pasagere, in vara anului 1991, cu printul Albert.
Existenta lui Jazmin Grace este cunoscuta de multi ani. Batalia judiciara pentru recunoasterea ei de catre printul Albert a inceput imediat dupa ce s-a nascut.
O sursa apropiata printului a declarat ca Albert al II-lea, in varsta de 48 de ani, ar dori ca recunoasterea acestui copil sa aiba loc in conditii mai bune decat cea a micului Alexandre, a carui existenta a fost revelata in mai 2005 de catre revista Paris Match.
Ultimele discutii intre reprezentantii printului si ai americancei s-au axat pe strategia care sa fie adoptata dupa ce Albert va recunoaste ca este tatal lui Jazmin. El ar dori ca adolescenta sa fie "discreta", sa se mute "aproape de el, in Franta, pentru a-si termina studiile" si sa nu cedeze "tentatiei de a deveni un star".
Dupa recunoasterea micului Alexandre, avocatii printului au specificat ca "acest copil are dreptul la mostenire ca orice alt copil al lui Albert, dar nu are nici un drept sa urce pe tronul principatului Monaco".
Albert al II-lea de Monaco a devenit regele principatului de Monaco dupa moartea tatalui sau, Rainier al III-lea, pe 6 aprilie 2005. Albert este inca celibatar dar a declarat anul trecut ca in mod sigur se va casatori intr-o zi. "Dar acest lucru se va intampla daca eu decid asta si nu altcineva", a adaugat printul. (D.V.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Eu stiam ca printul...   de dur
A r h i v a
  Spectacol stelar de exceptie    2 comentarii
  Inaltarea Domnului    
  Liz Taylor se declara sanatoasa    
  Angelina Jolie a nascut prin cezariana    1 comentariu
  Tuna si fulgera    
 Top afisari / comentarii 
 Zmarandescu pe lista neagra a clanului sportivilor (1802 afisari)
 Ruinele Bucurestilor (1516 afisari)
 Targul de cosciuge (1447 afisari)
 Codrul fiscal (456 afisari)
 Academia condamna barbaria asupra Capitalei (246 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00849 sec.