Ziua Logo
  Nr. 3633 de vineri, 26 mai 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Olaroiu: "Rapid face ce poate!"
Cosmin Olaroiu a declarat ieri ca cei care considera ca meciul Sportul - Steaua, scor 1-2, din etapa a 28-a a Diviziei A, a fost aranjat, traiesc pe alta lume. "Dupa orice meci castigat de Steaua s-au facut speculatii. La meciul cu Bistrita n-a acuzat nimeni. Numai cand are un rezultat negativ Steaua nu este acuzata. Sa acuzi dupa un meci de campionat o echipa care ajunge in semifinalele unei cupe europene este destul de... Nu e tactica, fiecare se rezuma la ceea ce poate!", a spus antrenorul stelist.
Comentand faptul ca Rapid a depus memoriu la LPF impotriva echipei sale, acuzand-o de scandari rasiste dupa meciul cu Sportul din Regie, Olaroiu a precizat: "Se poate sa fim acuzati de orice, nu este nici o problema, nu ma mai mira nimic!". Olaroiu considera ca Sportul merita sa joace intr-o cupa europeana. "E normal sa fie suparati dupa ce au pierdut cu noi. Si eu, cand eram la FC National, am trait aceleasi sentimente. Au reusit o performanta extraordinara sa ajunga pana aici, isi merita locul pe care il ocupa", a spus Olaroiu. Atacantul stelist Victoras Iacob s-a aratat si el deranjat de acuzele aduse de Rapid echipei din Ghencea.
"Rapid ne acuza de multe, tot timpul trebuie sa ne acuze de ceva. Suntem prea importanti si normal ca suntem acuzati tot timpul, de toata lumea. Inseamna ca le este frica, logic", a comentat Iacob, care crede ca Jiul si FC Vaslui vor fi foarte motivate in meciurile cu echipa sa, din ultimele doua etape ale sezonului. (MIG)
A r h i v a
  Alin Simota: "I-am dat banii lui Iacov!"    
  Porumboiu: Pierd vremea din cauza lui "nea Puscarie"!    
  Rapid l-a acuzat pe Boc    1 comentariu
  Rasismul cocolosit la FRF    4 comentarii
  Netoiu nu-l vrea pe Rednic    
  Victoras Iacob: "Ogararu a fost vital pentru Steaua"    
  Rapid invoit la liga    
  Suparare in Ghencea    
 Top afisari / comentarii 
 Cadoul deputatilor (753 afisari)
 Marturii din "fabrica" lui Clamparu (599 afisari)
 Managementul crizelor civile, de rasul curcilor (111 afisari)
 Tensiuni la Unirea SA Iasi (108 afisari)
 Industria avicola functioneaza in avarie (81 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00690 sec.