Ziua Logo
  Nr. 3621 de vineri, 12 mai 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Bogdan Draghici batut in plina strada
-- Presedintele Asociatiei Academice de Administratie Publica "Europa" a fost atacat de trei indivizi necunoscuti * Draghici a lansat dezvaluirile legate de dosarul de revolutionar al soacrei lui Mircea Geoana
Presedintele Asociatiei Academica de Administratie Publica "Europa", Bogdan Draghici, cel care a facut dezvaluiri despre modul in care soacra liderului PSD, Mircea Geoana, Margareta Costea, si-ar fi falsificat dosarul de revolutionar, a fost batut cu bestialitate, ieri, la iesire de la un show-room auto din Pipera. Draghici se afla, impreuna cu sotia sa, in parcarea show-room-ului, cand a fost atacat de trei indivizi, care l-au pus la pamant si l-au lovit cu picioarele in cap, pana cand acesta si-a pierdut cunostinta. Imediat dupa comiterea agresiunii, a fost anuntata politia, iar Draghici a fost transportat la Spitalul Municipal, pentru a i se acorda ingrijiri medicale. Singurul mod in care atacatorii pot fi identificati il reprezinta imaginile filmate de o camera de supraveghere amplasata pe un bloc din fata magazinului.
Agresorii nu au furat nimic
Potrivit presedintelui AAP, in jurul orei 10.30 dimineata, iesea cu sotia sa de la un show-room auto din Pipera si se indreptau spre masina. Cei trei indivizi, cu varste cuprinse intre 23 si 25 de ani, dintre care unul purta un chipiu, au aparut din neant. Primul l-a lovit in fata si l-a trantit la pamant, cel de-al doilea i-a imbrancit sotia si a aruncat-o peste un gard viu din parcarea magazinului, apoi au inceput, toti trei sa il loveasca cu picioarele in cap. Straniu este ca, desi era un spatiu public, nimeni nu a putut fi identificat ca martor pana la aceasta ora. Mai bizar este ca cei trei atacatori nu au furat absolut nimic din ceea ce aveau asupra lor sotii Draghici, adica doua genti in care se aflau telefoane mobile, mai mult de 4 milioane de lei, reportofon sau aparat foto. Fratele lui Draghici, prezent la spital, ne-a declarat ca atacatorii nu au transmis nici un mesaj. Cu toate acestea, el si-a exprimat convingerea ca a fost "o reglare de conturi, iar atacatorii nici macar nu s-au chinuit sa inscenze un jaf". Atacatorii s-au retras doar in momentul in care sotia lui Draghici s-a aruncat asupra sa pentru a-l proteja. Din spusele lui Bogdan Draghici, pentru ca nu au existat martori, atacatorii pot fi identificati doar cu ajutorul unei camere video amplasata pe un bloc din fata magazinului in a carui parcare a avut loc agresiunea.
Urmarit de o masina a MAI
Desi in stare de soc, Bogdan Draghici a acceptat sa stea de vorba cu reporterii nostri. Acesta ne-a declarat ca era de mai mult timp urmarit, dar ca nu ar putea sa spuna ca banuieste o anume persoana, pentru ca a depus mai multe plangeri la Parchetul General, cu privire la verificarea averii unor persoane publice. Astfel, presedintele AAP ne-a precizat ca, in urma plangerilor depuse de el, a fost urmarit de catre o masina a Ministerului Administratiei si Internelor. Draghici ne-a devoalat ca, dupa o sesizare la Parchetul General, in care ii cerea procurorului general Ilie Botos sa declanseze procedura de verificare a averii ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, doi indivizi au mers in imobilul in care locuieste si l-au interogat pe administrator cu privire la el si familia sa. Presedintele AAP sustine ca are in acest sens un raspuns de la MAI, in care i se confirma ca automobilul cu care s-au deplasat indivizii apartine institutiei. Pe de alta parte, in ceea ce priveste cealalta dezvaluire facuta de Draghici cu privire la "afacerile clanului Costea-Geoana", presedintele AAP ne-a declarat ca s-a intalnit in mai multe randuri cu soacra liderului PSD, care i-ar fi spus ca "daca nu mai spun despre ea, putem sa colaboram foarte bine". Draghici sustine ca la refuzul sau de "a colabora", Margareta Costea i-ar fi spus: "Ai grija, ca ai si tu un copil".
Totodata, Draghici a precizat ca i-a fost spart de doua ori contul de e-mail, ultima data fiind chiar ieri dimineata, inainte de atac. Draghici si-a terminat confesiunea vizibil socat de ceea ce i se intamplase, si ne-a spus dopar ca: "Ei nu vreau sa ma lase sa termin ce am inceput, pentru ca stiu ca nu o le fie bine, dupa ce dau tot ce am aflat despre ei".
Voichita RASCANU 
 Comentarii: 6 Afiseaza toate comentariile  
-- BOGDAN DRAGHICI -- s-a incumetat singur sa ia taurul de coarne --Ovidiu Grecea --si tauroaica soacra Margareta Costea   de jan dinu
Tov. --BLAGA -- cu "oamenii lui" sa se duca dracului ...   de jan dinu
normal, doar Geonelu e odrasla de general securist ceausist..   de lucid
Pe asta si daca l-ar calca tramvaiul, ar acuza-o pe soacra lui Geoana ca-l conducea !!   de Raquel
Toate adresele e-mail deschise din Romania pot fi accesate   de Pettrusu
Evident : Tovarashul Vasile Blaga ,tovarasha Margareta Costea -sunt autorii morali !!   de jan dinu
A r h i v a
  Ticu Dumitrescu: FSN conduce CNSAS    7 comentarii
  Fostul sef al arhivei SRI isi simte amenintata viata    6 comentarii
  Vantu pe muchie de cutit    1 comentariu
  Vasile Savu deferit Justitiei    
  Decizia in cazul Teodorescu amanata    
  Eleva gasita in coma in cimitir    
  Fata ex-ministrului Dejeu a vrut sa se sinucida    
  Cercetati dupa ce au primit abuziv teren din spatiul aeroportului    
  Stiri pe scurt    
  Stephenson si Hart raman in libertate    1 comentariu
  ZIUA si replica    
 Top afisari / comentarii 
 Presedintele a inceput kinetoterapia si a semnat 19 decrete (558 afisari)
 Proiectul "Cathedral Plaza" pe masa DNA (124 afisari)
 ZIUA si replica (74 afisari)
 Stiri pe scurt (64 afisari)
 Patru steaguri rosii (53 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01831 sec.