Ziua Logo
  Nr. 3621 de vineri, 12 mai 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
Adrian Nastase, scriitorul
Aflat in concediu prelungit de la sefia PSD, Adrian Nastase s-a apucat de literatura. Presedintele executiv auto-suspendat al PSD si-a prezentat ieri ultima creatie artistica de larg interes "Rolul doctrinei in evolutia dreptului international". Opera dezbate, potrivit promitatorului scriitor Adrian Nastase, controversata problema a conceptului de drept natural, precum si "renasterea" teoriei dreptului natural in secolul XX. "Dreptul international reprezinta, printre altele, rezultatul acumularii de-a lungul timpului a unor doctrine, care se adauga deceniu dupa deceniu, autor dupa autor", a explicat ieri vitala problema fostul mare pesedist, Adrian Nastase. (C.E.)
Deputat evacuat
Deputatul PSD Mihai Apostolache a fost instiintat ieri ca trebuie sa elibereze spatiul pe care biroul sau parlamentar il ocupa in sediul PSD Prahova, pe motiv ca nu se implica in activitatea filialei. "Avand in vedere neimplicarea dumneavostra in activitatile organizatiei judetene a PSD Prahova si tinand cont ca ati deschis si un alt birou parlamentar in municipiul Ploiesti, veti proceda la eliberarea locatiei biroului parlamentar organizat in sediul organizatiei judetene PSD Prahova in termen de 48 de orei, se arata in instiintarea trimisa catre cabinetul parlamentar al deputatului Mihai Apostolache, care poarta stampila partidului si semnatura presedintelui organizatiei PSD Prahova, deputatul Marian Florian Saniuta. In replica, Apostolache a declarat ca aceasta somatie arata ca democratia de partid a fost inlocuita cu dictatura. (D.I.)
Vulc e in PD
Fostul antrenor al echipei nationale de baschet masculin Mircea Vulc a devenit ieri membru al PD, filiala Sibiu. "Am intrat in PD pentru ca am prieteni aici si cred ca impreuna putem face o treaba buna", a declarat Mircea Vulc, citat de Rompres. Acesta a marturisit ca nu a intrat in politica pentru functii. "Nu sunt interesat sa preiau functia de sef al Directiei Judetene de Tineret si Sport Sibiu. Nu vreau nici functii in partid", a mai spus Vulc. Cetatean de onoare al municipiului Sibiu. (L.I.)
Chestionarul Camerei
Pe site-ul Camerei Deputatilor poate fi completat on-line, in perioada 10-24 mai, un chestionar adresat reprezentantilor organizatiilor societatii civile si destinat identificarii modalitatilor de consultare si de participare a acestora la sedintele unor comisii parlamentare. Totodata, se urmareste cunoasterea si evaluarea opiniilor privind unele propuneri concrete de imbunatatire a mecanismelor de consultare a societatii civile in procesul de elaborare a legilor, informeaza Serviciul pentru presa al Camerei Deputatilor. Chestionarul a fost elaborat in cadrul unui proiect PHARE. (Rompres)
A r h i v a
  Umbra lui Stolojan la PNL    4 comentarii
  Nebuni liberi prin politica    4 comentarii
  Pro si contra Legii Lustratiei    6 comentarii
  PSD si PRM se reneaga reciproc    
 Top afisari / comentarii 
 Presedintele a inceput kinetoterapia si a semnat 19 decrete (558 afisari)
 Proiectul "Cathedral Plaza" pe masa DNA (124 afisari)
 ZIUA si replica (74 afisari)
 Stiri pe scurt (64 afisari)
 Patru steaguri rosii (53 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00839 sec.