Ziua Logo
  Nr. 3618 de marti, 9 mai 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Gigi Becali: "Padureanu a <<rezolvat>> meciul cu Rapid!"
-- Seful din Ghencea spune ca nu-l intereseaza punctele cumparate de Copos, ci doar sa nu fie furat de arbitri si observatori * Finantatorul ros-albastrilor a fost linistit ieri de Mircea Sandu si Gheorghe Constantin, care l-au asigurat ca "Steaua nu va mai fi furata"
foto: Mediafax
Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat ieri ca presedintele bistritean Jean Padureanu a "rezolvat" meciul cu Rapid cand a venit la Bucuresti, intalnirea dintre echipa "alb-visinie" si Gloria fiind programata vineri, de la ora 20, pe Stadionul "Giulesti-Valentin Stanescu". "Cand Padureanu a venit la Bucuresti, a rezolvat problemele, printre care si meciul cu Rapid. Padureanu poate sa vanda meciul lui Rapid, e problema lui. Pe mine ma intereseaza sa nu fiu furat, nu ce face nea Jean cu punctele lui. E treaba lui daca vrea sa-i dea meciul lui Copos. Dar sa vedem cat timp i le mai da, daca se adevereste ce vrea Mihai Stoica", a spus Gigi Becali, cu trimitere cinica la faptul ca Meme i-a strigat lui Padureanu ca-l vrea mort! Gigi Becali a mai declarat ca a primit garantii din partea presedintelui CCA, Gheorghe Constantin, ca Steaua nu va mai fi "furata" de arbitri, mentionand ca a discutat acest aspect si cu presedintele FRF, Mircea Sandu. "Seful CCA mi-a zis ca daca vom cere in continuare arbitri straini e mai greu sa-i promovezi pe romani in Europa. Mi-a garantat ca Steaua nu va mai fi furata. Am fost si la Mircea Sandu, i-am zis ca sunt inadmisibile asemenea arbitraje. Mi-a spus ca se va interesa si el, sa fie observatori corecti", a afirmat Gigi Becali. Acesta a discutat ieri, la Casa Fotbalului, cu Gheorghe Constantin si Mircea Sandu despre arbitrajele din Divizia A, dupa ce oficialii stelisti au acuzat prestatia "centralului" Ionica Serea la meciul cu Gloria Bistrita, pierdut cu scorul de 0-1, in etapa a 26-a a Diviziei A. Gigi Becali sustine ca i-a spus lui Mircea Sandu ca este vorba de o implicare politica. "I-am spus ca e implicatie politica aici. Constantin Gheorghe nu avea ce cauta, ca senator, observator la Bistrita. Le-am spus ca pana nu vor scoate pe unul din arbitraj si nu vor da un exemplu, nu o sa se rezolve", a completat Gigi Becali. Finantatorul gruparii steliste a mai spus ca principala sa problema este reprezentata de "arbitrii si observatorii care faciliteaza coruptia". "Ma uit la Serea, la Gheba si la cei care au inlesnit ce s-a intamplat. Eu am ce am cu politicienii corupti. Tot asa nu am nimic cu presedintele CCA, ci cu arbitrii si observatorii care faciliteaza coruptia", a spus Gigi Becali, care considera ca Steaua lupta la titlu cu Rapid si nu cu Sportul Studentesc. "Avantajos e sa castige Steaua, pentru ca joaca in turul trei preliminar al Ligii Campionilor si apoi ajunge-n grupe. Daca o sa castige Rapid, joaca mai multe tururi, ca nu are puncte", a spus Gigi Becali, care a mentionat ca nu este interesat de faptul ca selectionerul Victor Piturca a implinit ieri 50 de ani. Gigi Becali a mai spus ca nu este interesat de faptul ca Mirel Radoi va rata turneul Nationalei din SUA, in urma accidentului de la Bistrita, si a mentionat ca portarul Carlos a plecat in vacanta pentru doua zile in Portugalia, dar va reveni in Romania.
Suparat pe campionii din '86
Finantatorul din Ghencea a facut referire si la declaratiile presedintelui de la "Poli" Timisoara, Marian Iancu, care a spus ca victoria Stelei din urma cu 20 de ani nu trebuie sarbatorita pentru ca "Steaua de atunci era o rusine, o stea comunista". "Orice om poate spune ce vrea, e opinia lui si pe mine nu ma deranjeaza opinia sa. Pe mine ma deranjeaza cand e furata Steaua", a spus Gigi Becali. Acesta s-a aratat deranjat de faptul ca actuali jucatori ai Stelei nu au fost invitati la Corbeanca, unde s-au sarbatorit, duminica, 20 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni. "De patru ani, lunar, cativa dintre acei jucatori primesc de la mine renta viagera, practic niste salarii. M-a deranjat ca nu am fost invitat, dar ce pot sa fac? Eu am sa le dau in continuare. Ei nu au nici o vina. Istoria Stelei eu am continuat-o si exista o legatura intre Steaua de acum si cea de atunci", a mentionat Gigi Becali. (MIG)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Hotii striga : hotii !!   de Aladin
A r h i v a
  Punct platit constantenilor de Becali si de Netoiu    1 comentariu
  Rapid de la extaz la agonie    
  Craioveanu s-a retras in glorie    
  Bergodi la detectorul de minciuni!    
  DIVIZIA A - ETAPA A 26-A    
  Dragulescu la altar    
  HCM Constanta si Dinamo in finala Cupei    
  Ionica Serea notat cu 5,70 de Costica "Suceava"    
 Top afisari / comentarii 
 A murit ultima supravietuitoare de pe Titanic (1103 afisari)
 ANAF precizeaza cine depune declaratii de venit (629 afisari)
 Iliescu KGB (454 afisari)
 Stiri pe scurt (303 afisari)
 Hernie prezidentiala (266 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00948 sec.