Ziua Logo
  Nr. 3608 de miercuri, 26 aprilie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Tentativa de omor in hipermarket
-- O casiera a fost injunghiata de fostul ei prieten in parcarea unui centru comercial din Capitala * Agresorul a incercat apoi sa se sinucida
O casiera de la un hipermarket din Bucuresti a fost injunghiata de catre fostul ei concubin, ieri, in incinta complexului comercial unde lucreaza. Incidentul a avut loc in jurul orelor 9.30, in parcarea din spatele complexului comercial, la intrarea pentru personal, la scurt timp dupa ce femeia ajunsese la serviciu. Ana Maria T., in varsta de 20 de ani, a fost atacata si injunghiata de catre fostul ei prieten, Victor Damian, de 46 de ani, angajat al unei firme de salubrizare din Capitala. Fata a inceput sa tipe, moment in care mai multi colegi de-ai ei au intervenit. Vazand ca victima sa pierde mult sange, agresorul a incercat sa se injunghie in inima, insa a fost impiedicat de catre mai multi agenti de paza. Barbatul a reusit sa-si provoace doar o rana la piept.
Interventie chirurgicala
Imediat, tanara a fost transportata la cabinetul medical al hipermarketului, unde a primit primele ingrijiri si i-a fost oprita hemoragia. Apoi Ana Maria a fost urcata intr-o ambulanta si transportata la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. Doctorul Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, a declarat, citat de Mediafax, ca tanara are trei rani, la barbie, gat si umarul drept, ea fiind internata in clinica de chirurgie plastica si reparatorie. Primele investigatii arata ca fetei nu i-a fost atins vreun vas principal de sange, insa Ana Maria a fost supusa unei interventii chirurgicale.
De asemenea, agresorul a fost dus la Spitalul "Sf. Pantelimon", unde este tinut sub paza, el urmand sa fie audiat de procurori atunci cand starea de sanatate ii va permite acest lucru.
Victor Damian a fost pus oficial sub acuzare pentru tentativa de omor calificat, cazul fiind cercetat de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti.
Altfel, Liana Dumitrescu, asistent directiune hipermarket, a declarat ca incidentul este o chestiune care priveste viata privata a unui angajat si ca astfel de evenimente nu au mai avut loc de la deschinderea complexului comercial. "Incidentul i-a socat pe toti angajatii, care s-au mobilizat si in functie de responsabilitati au acordat primul ajutor atat victimei, cat si agresorului", a aratat Liana Dumitrescu. (M.V.R.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
N-auzi ca e-n parcare, nu in hipermarket?Mie mi-a trecut iute prin cap statul la cozi...   de tjmaxxi
A r h i v a
  NUP pentru Nastase    2 comentarii
  Procuror exclus din magistratura    
  Marian Iancu amanat de Tribunal    
  Eleva violata    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Reperul Cernobal (551 afisari)
 Ceausescu e vinovat pentru inundatii (234 afisari)
 La mana bancilor (229 afisari)
 Doi teologi cu opera (220 afisari)
 Doua decenii de la dezastrul Cernobal (190 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00809 sec.