Ziua Logo
  Nr. 3602 de luni, 17 aprilie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
"Stranirii", om cu om
Egal intre Codrea si Chivu, profita Lobont
-- Toti romanii din Serie A au fost titulari, Mutu fiind singurul inlocuit
ITALIA, Serie A, etapa a 34-a * BOGDAN LOBONT (foto) a fost integralist in poarta Fiorentinei, 3-1 in deplasare cu Livorno. Fiorentina a revenit pe locul 4, cu un punct in fata Romei * PAUL CODREA a jucat toate minutele pentru US Palermo, 3-3 (0-3 la pauza!) acasa cu AS Roma, echipa pentru care CRISTIAN CHIVU a fost integralist * ADRIAN MUTU a fost titular pentru Juventus Torino, 1-1 in deplasare (torinezii au marcat golul egalarii in minutul 90+5!) cu Cagliari. Mutu a fost schimbat la pauza de Mauro Camoranesi.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 33-a * LAURENTIU ROSU a intrat in minutul 57 pentru Recreativo Huelva, 0-1 in deplasare cu Albacete. Rosu l-a schimbat pe Cheli.
ANGLIA, Championship, etapa a 43-a * IONEL GANEA n-a fost convocat in lotul lui Wolverhampton Wanderers, 1-1 acasa cu Watford.
GERMANIA, 1. Bundesliga, etapa a 30-a * MIHAI TARARACHE a fost integralist pentru MSV Duisburg, 0-2 acasa cu Hamburger SV.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 30-a * SERGIU RADU a reusit o "dubla" pentru Energie Cottbus, 2-0 acasa cu Hansa Rostock. Radu a fost integralist si a marcat in minutele 33 si 90+3.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 35-a * CLAUDIU KESERU nu a fost nici macar rezerva pentru FC Nantes, 3-2 pe teren propriu cu AJ Auxerre.
POLONIA, Ekstraklasa, etapa a 25-a * DAN PETRESCU a castigat cu echipa pe care o antreneaza, Wisla Cracovia, scor 2-0 acasa impotriva lui Zaglebie Lublin. Petrescu nu l-a folosit deloc pe NORBERT VARGA.
BULGARIA, A PFG, etapa a 21-a * EUGEN TRIC� a lipsit de la TSKA Sofia, 2-0 acasa cu Pirin Blagoevgrad.
UNGARIA, NB-I, etapa a 23-a * CRISTIAN CIGAN a marcat un gol pentru FC Sopron, 2-1 acasa cu Diosgyor. Cigan a fost integralist si a deschis scorul in minutul 18. Tot pentru Sopron, echipa patronata de MARIUS VIZER, au mai jucat ION IBRIC (integralist), MARIUS RADU (integralist, avertizat cu cartoanas galben) si CRISTIAN MUNTEANU (din minutul 68 in locul lui Signori), in timp ce ALEXANDRU COSTISOR si ALIN COTAN au lipsit. Pentru Diosgyor, CIPRIAN BINDER a fost integralist si a marcat golul echipei sale in minutul 87 * DANIEL TUDOR a aparat 90 de minute poarta lui FC Fehervar, 1-0 acasa cu Pecs * RADU SABO a lipsit de la Zalaegerszeg, 0-1 acasa cu Kaposvar.
CIPRU, Premier league, etapa a 24-a * Omonia Nicosia, echipa antrenata de IOANE ANDONE, a remizat in deplasare, scor 0-0 cu liderul Apollon Limassol, echipa de la care a lipsit BOGDAN ANDONE. Cu doua etape inainte de final, Omonia este pe locul 3, la un punct distanta de Apollon si Apoel.
UCRAINA, UPL, etapa a 26-a * DANIEL CHIRITA (integralist), FLORIN PARVU (integralist) si BOGDAN MARA (titular, schimbat in minutul 59 de Nesteruk) au jucat pentru Stal Alcevsk, 1-0 acasa cu Arsenal Kiev. De la Stal a lipsit FLORIN MIREA. (MIG)
A r h i v a
  Show total la "Meciul Stelelor"    
  Romania a facut legea la Cupa Mondiala    
  Rapid-AIBO campioana Diviziei A1    
  Sora l-a batut pe Zmarandescu    
  Tarca: "Putem bate in Franta!"    
  Hizo demis de la Pandurii Tg. Jiu    
  Dinamo in razboi cu "PCH"    
  Bilete doar la peluze!    
  Emerson si Trezeguet in Romania    
  DIVIZIA A - ETAPA A 23-A    
  DIVIZIA B - ETAPA A 21-A    
 Top afisari / comentarii 
 Dunarea se lasa greu (191 afisari)
 Fulga catre Fulga (190 afisari)
 Tender arestat abuziv (165 afisari)
 Noile conditii de iesire din tara (57 afisari)
 Sora l-a batut pe Zmarandescu (36 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00780 sec.