Ziua Logo
  Nr. 3599 de joi, 13 aprilie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Escrocul din Carpati a fost condamnat
-- Alexandru Crisan jr a primit cinci ani de detentie * Tatal acestuia, Alexandru Crisan senior, a fost condamnat la trei ani
Curtea de Apel Cluj i-a condamnat, ieri, pe Alexandru Crisan senior si pe Alexandru Crisan junior la pedepse cu inchisoarea de trei ani si, respectiv, cinci ani, intr-un dosar in care au fost judecati pentru inselaciune cu cecuri. In acest dosar, magistratii Curtii de Apel Cluj au admis apelurile declarate de procurorii Parchetului Tribunalului Bistrita-Nasaud si de partea civila SC Tech Safety SA Targu-Jiu fata de decizia prin care instanta inferioara a dispus condamnarea celor doi la pedepse egale cu perioada in care au fost arestati preventiv. Mai exact, Alexandru Crisan junior fusese condamnat la opt luni si trei zile de inchisoare, iar tatal sau la sase luni si 14 zile de detentie.
Procurorii au facut apel in cauza la Curtea de Apel Cluj, iar contestatia lor a fost admisa, hotararea instantei inferioare fiind desfiintata in totalitate.
De asemenea, magistratii au respins si apelurile prin care cei doi solicitau achitarea. Pe langa pedepsele cu inchisoare aplicate celor doi sub acuzatia de inselaciune cu cecuri, cu consecinte deosebit de grave, judecatorii clujeni au dispus si interzicerea unor drepturi pe o perioada de doi ani dupa ispasirea pedepselor. Totodata, instanta i-a obligat pe cei doi sa plateasca, in solidar, despagubiri de 2,7 miliarde de lei vechi, dar si alte penalitati. (M.V.R.)
A r h i v a
  Copacii ucigasi    1 comentariu
  Credit cu salopeta    
  Audiere in dosarul Revolutiei    2 comentarii
  Generali anchetati de DNA    1 comentariu
  Iancu afla peste doua zile daca va fi liber    
  Stiri pe scurt    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Videanu distruge Piata Palatului (657 afisari)
 Femeile din viata lui Stalin (349 afisari)
 Bancnota de 200 de lei din decembrie (336 afisari)
 Stiri pe scurt (329 afisari)
 Asigurari obligatorii pentru case (236 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00705 sec.