Ziua Logo
  Nr. 3597 de marti, 11 aprilie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
Axa lui Videanu
-- Primarul general: "Pe axa nord-sud a Capitalei se va asfalta pana in mai-iunie, pentru a asigura conditii minime de trafic pe timpul verii, cand vom avea alte lucrari consistente de reabilitare a drumurilor" * Refacerea strazilor va fi licitata dupa Paste
In Bucuresti se executa, in prezent, lucrari de intretinere a bulevardelor, sarcina aflata la firmele care le-au reabilitat in anii trecuti, dar pentru perioada verii este programata declansarea simultana a reabilitarilor pe 230 de artere principale, potrivit edilului-sef Adriean Videanu. "Avem un program de coordonare a interventiei lucrarilor. Pe axa nord-sud a orasului se va interveni pana in mai-iunie, pentru a asigura conditii minime de fluidizare a circulatiei pe timpul verii, cand vom avea alte lucrari consistente de reabilitare a drumurilor", a explicat primarul general, intr-o conferinta de presa. Videanu este de parere ca perioada aleasa de municipalitate pentru "marea asfaltare" va crea un disconfort minim bucurestenilor, majoritatea fiind plecati in concediu in aceasta perioada. El a adaugat ca in vara se va lucra "la foc continuu", astfel incat orasulul sa fie circulabil in toamna, cand va gazdui Summit-ul Francofoniei, eveniment la care participa 63 de sefi de stat.
Primaria Capitalei va licitata, imediat dupa Paste, reabilitarea a 39 de artere importante de circulatie. Gheorghe Udriste, seful Directiei Siguranta Circulatiei si Transport a municipalitatii, ne-a declarat ca fiecare strada are propriul sau proiect tehnic de executie, astfel incat lucrarile sa fie conforme cu necesitatile, respectiv refacerea sau repararea infrastructurii. Toate aceste strazi sunt grupate in 16 pachete de lucru.
Magda SEVERIN 
A r h i v a
  Distrigaz Sud investigata de Consiliul Concurentei    2 comentarii
  Datoriile tranzactionate la Bursa de Marfuri    
  CGMB a impus Apa Nova noi investitii    
  Noul Casco la Asitrans    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Defectul Coanda (369 afisari)
 Documentele razboiului Ciuvica-Basescu (173 afisari)
 Lapte praf gratuit doar pentru sugari cu mame grav bolnave (168 afisari)
 Unde se traieste cel mai bine pe Pamant (114 afisari)
 Georgia pe agenda Europei (69 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00693 sec.