Ziua Logo
  Nr. 3590 de luni, 3 aprilie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
"Stranierii" - om cu om
Lobont si Chivu egali in Serie A
-- Fiorentina si AS Roma au terminat 1-1 in lupta pentru ultimul loc de Liga Campionilor
ITALIA, Serie A, etapa a 32-a * BOGDAN LOBONT (foto) a fost integralist pentru Fiorentina, la fel si CRISTI CHIVU pentru AS Roma in confruntarea dintre cele doua echipe. Portarul Nationalei a avut cateva interventii senzationale in fata atacantilor romani, dar a fost invins de Cufre in minutul 77, dupa ce reusise sa respinga un prim sut al argentinianului. Chivu l-a scapat la gol pe Toni, in minutul 2, iar in rest nu a avut probleme. Ambii "tricolori" au primit cartonase galbene * PAUL CODREA a fost eliminat ieri in intalnirea Palermo - Ascoli, scor 1-1. Jucatorul roman a intrat la pauza in locul lui Corini, dar a incasat rapid doua cartonase galbene, fiind trimis la vestiare in minutul 66 * ADRIAN MUTU a fost integralist pentru Juventus, care a remizat sambata fara goluri la Treviso. Dupa evolutia modesta din meciul cu Arsenal, din "sferturile" Ligii Campionilor, internationalul roman s-a revansat sambata, fiind unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren. Mutu a jucat mijlocas stanga si a avut actiuni ofesinve multe, fiind impiedicat doar de portarul gazdelor sa marcheze.
2 ITALIA, Serie B, etapa a 35-a * BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza si a pasat decisiv pentru golul echipei sale, care a remizat, scor 1-1, la Avellino.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 28-a * MIHAI TARARACHE a fost integralist pentru MSV Duisburg, care a castigat un punct in deplasarea de la Wolfsburg, scor 1-1. Jucatorul roman a primit un cartonas galben in minutul 69.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 28-a * SERGIU RADU a fost printre cei mai buni jucatori ai lui Energie Cottbus in meciul castigat cu 2-1 pe teren propriu cu SC Freiburg. Fotbalistul roman a deschis scorul in minutul 23 si i-a pasat decisiv lui Ziebig pentru 2-0. Sergiu Radu a fost schimbat in minutul 74 cu Sahin.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 33-a * CLAUDIU KESERU nu a fost folosit nici un minut, din cauza unei accidentari, pentru FC Nantes, care a pierdut acasa, scor 1-3, partida cu Olympique Marseille.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 29-a * MARIUS NICULAE a fost rezerva pentru Standard Liege, care a castigat pe teren propriu cu 2-1 cu Mouscron. Internationalul roman a intrat pe teren in minutul 74, in locul lui Rapajic.
UNGARIA, Borsodi Liga, etapa a 21-a * MARIUS RADU a marcat primul sau gol pentru Sopron, care s-a impus cu 2-0 acasa cu Gyor. Ex-pitesteanul a jucat toate minutele, a inscris in minutul 51 si a primit si un cartonas galben. Alaturi de Radu, pentru Sopron au mai fost titulari ION IBRIC si CRISTIAN CIGAN, ultimul inlocuit in minutul 78. LUCIAN MUNTEAU a intrat si el la gazde in minutul 64, iar ALIN COTAN si ALEXANDRU COSTISOR nu au fost folositi.
RUSIA, 1. Liga, etapa a 3-a * ADRIAN IENCSI a fost titular pentru Spartak Moscova in derby-ul cu TSKA, incheiat cu scorul de 1-1. Tot pentru gazde, GABRIEL TAMAS a fost doar pe banca de rezerve * ADRIAN IORDACHE a fost sI el rezerva pentru Sinik Iaroslav, invinsa acasa cu 1-0 de Tom Tomsk.
GRECIA, Ethniki Liga, etapa a 26-a * DENNIS SERBAN a jucat toate minutele pentru Larissa, 0-1 in deplasare cu Aigaleo Atena.
POLONIA, prima liga, etapa a 22-a * Wisla Cracovia, echipa antrenata de DAN PETRESCU, a castigat cu 2-0 meciul de pe teren propriu cu Polonia Varsovia. Din minutul 71, "Bursucul" a contat si pe serviciile lui NORBERT VARGA. Wisla ramane pe pozitia a doua, la un punct in spatele liderului Legia.
UCRAINA, UPL, etapa a 24-a * Sahtar Donet, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU, a castigat cu 3-1 in deplasare, cu Stal Alcevsk. La oaspeti au fost titulari RAZVAN RAT si CIPRIAN MARICA, ultimul schimbat in minutul 60 cu Vorobei, iar FLAVIUS STOICAN nu a fost inclus in lot. La Stal, au fost integralisti BOGDAN MARA, FLORIN PARVU si DANIEL CHIRITA, ultimii doi primind cartonase galbene. (B.G.)
A r h i v a
  Mai sunt bilete doar la peluza    
  Dinamo a comis-o iar    
  Helesteanu si-a facut temele la Mioveni    1 comentariu
  DIVIZIA A - ETAPA A 19-A    
  Divizia B - etapa a 18-a    
  Nationala de hochei in elita mondiala    2 comentarii
  Steaua maxima    2 comentarii
  Hagiu nu renunta la Edi Andrei    
  Alina Dumitru, victorioasa in Anglia    
  Fernando Alonso a defilat la Sydney    
 Top afisari / comentarii 
 Reguli unitare pentru uzucapiune (587 afisari)
 Romanii vor Unirea cu Basarabia (235 afisari)
 Romanii vor Romania Mare (140 afisari)
 Romanians want Basarabia to unify with Romania (121 afisari)
 Ziua Nationala a Academiei Romane (103 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01058 sec.