Ziua Logo
  Nr. 3580 de miercuri, 22 martie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Celebri
Actorii din Dallas, din nou impreuna
Protagonistii celui mai celebru serial de televiziune din toate timpurile, "Dallas", s-au reunit zilele trecute cu ocazia premiilor anuale TV Land, acordate in statul California.
Inconjurat de cativa dintre fostii colegi, Larry Hagman arata atat de bine in costumul sau impecabil, la care asortase o palarie alba de cowboy, incat parea ca nu a parasit niciodata celebrul serial in care a jucat intre 1978 si 1991. Alaturi de Hagman s-au mai aflat fratele acestuia din serial Patrick Duffy, interpretul lui Bobby, dar si Linda Gray, care i-a dat viata celebrei Sue Ellen. Au mai fost prezenti, de asemenea, actorii Ken Kercheval, care l-a interpretat pe Cliff Barnes, Steve Kanaly (Ray Krebbs), si Charlene Tilton (Lucy Ewing). "Dallas" a avut un succes enorm in anii '80, episodul in care este impuscat baronul petrolului din Texas, JR Ewing (Larry Hagman), avand numai in Statele Unite peste 83 de milioane de telespectatori. Editia on-line a cotidianului britanic "Daily Mail" a realizat o scurta prezentare a celor mai importanti protagonisti ai serialului, adaugand si informatii referitoare la viata si cariera acestora dupa ce au iesit din "Dallas".
Prezenti
Ken Kercheval. A aparut in toate cele 14 serii ale Dallas-ului, interpretandu-l pe cel mai inversunat dusman al lui JR, Cliff Barnes. In viata reala, actorul, acum in varsta de 70 de ani, a lasat in urma dependenta de alcool, si-a parasit cea de-a doua sotie pentru o amanta si are sapte copii cu trei femei diferite. Fost fumator inrait, Kercheval a fost operat in 1993 de cancer la plamani. In urma interventiei chirurgicale si-a pierdut jumatate din plamanul stang.
Steve Kanaly. L-a interpretat pe Ray Krebbs, fratele vitreg al lui JR si Bobby Ewing, administratorul celebrei ferme a familiei Ewing, Southfork. La scurt timp dupa terminarea serialului in 1991, a apus si cariera lui Kanaly in televiziune. Actorul, acum in varsta de 60 de ani, traieste la ferma sa de avocado din Ojaj, California, alaturi de cea cu care este casatorit de peste 30 de ani.
Susan Howard. Pe numele sau adevarat Jeri Lynne Mooney, actrita care i-a dat viata Donnei, sotia lui Ray, are acum 62 de ani. Ea a parasit serialul in 1998, in urma unor neintelegeri avute cu scenaristii serialului care intentionau sa implice personajul sau intr-o relatie extraconjugala. A refuzat pur si simplu sa mai interpreteze rolul si a plecat. Acum face parte din consiliul director al Asociatiei Nationale a Puscasilor, locuind in Texas alaturi de sotul sau, Calvin Chrane.
Charlene Tilton. Actrita inalta de numai 1,48 metri i-a dat viata nepoatei lui JR, Lucy Ewing, cunoscuta mai ales sub porecla de "piticul otravit". Personajul sau a fost la un moment dat extrem de popular, nunta sa reprezentand unul din momentele cu cea mai mare audienta din istoria serialului. Cu toate acestea, Charlene Tilton, acum in varsta de 47 de ani, a fost concediata de doua ori de catre producatorii serialului, motivele acestor demersuri ramanand necunoscuta. In prezent, Tilton are o rubrica de barfe mondene la o celebra revista americana.
Linda Gray. Interpreta personajului care a suferit cel mai mult in acest serial, Sue Ellen, a avut un succes fenomenal in rolul sotiei abuzate, devenite ulterior alcoolica. Ea a primit in repetate randuri oferte de a interpreta roluri asemanatoare in alte productii de televiziune sau cinematografice. Dupa ce a iesit din serial, Gray a mai fost distribuita in cateva roluri nesemnificative de televiziune iar apoi in serialul american "The Bold And The Beautiful". In prezent este divortata si are doi copii.
Larry Hagman. A dat viata unuia din cele mai celebre personaje de televiziune din toate timpurile, JR Ewing, excentricul milionar texat lipsit de scrupule. In viata reala, dependenta lui Hagman de alcool a culminat cu alocarea unor sume absolut fabuloase pentru achizitionarea de sampanie scumpa (aproximativ 80.000 de dolari pe saptamana), dar si cu imbolnavirea de ciroza. In 1995 a fost supus unei operatii de transplant de ficat iar in 1998 a reluat rolul care l-a consacrat in filmul "War Of The Ewings". De curand, el a anuntat ca, desi are probleme cu ficatul transplantat, nu va recurge la un nou transplant, precizand ca nu isi va mai acorda o noua sansa intrucat nu a fost capabil sa stea departe de pahar. Alaturi de Maj, Hagman are o casnicie fericita de peste 51 de ani.
Mary Crosby. Fiica in varsta de 46 de ani a celebrului Bing Crosby a interpretat-o pe cumnata lui JR, Kristin Shepard, celebra tanara care l-a impuscat pe magnat. La nivel mondial, scena impuscarii a fost urmarita de peste 300 de milioane de telespectatori din 37 de tari. Din 1991, Mary Crosby a mai jucat in diverse seriale si a primit un rol secundar in "The Legend Of Zorro".
Patrick Duffy. Acum in varsta de 57 de ani, Duffy l-a interpretat pe Bobby, aratosul si generosul frate al JR, fiind un adevarat sex-symbol al anilor '80. In serial a fost ucis in 1985, dar, la cererea publicului, producatorii s-au vazut nevoiti sa solicite schimbarea scenariului, astfel ca un an mai tarziu, Bobby reintra in "Dallas", prin celebra scena a dusului care indica faptul ca moartea lui a fost doar un vis. Duffy a fost printre putinii protagonisti ai serialului care au avut succes si in alte roluri. Este casatorit de 32 de ani si are doi baieti. In 1986 a suferit o incredibila tragedie de familie, parintii sai fiind ucisi de hoti in barul lor din Montana.
Sheree J. Wilson. A interpretat-o pe April Stevens, fosta sotie secreta a lui Jack Ewing, care se va casatori cu Bobby. Are acum 47 de ani, este casatorita si mama a doi copii. A interpretat ulterior diverse roluri in seriale de televiziune si in pelicule fara prea mare succes la public.
Absenti
Victoria Principal. Actrita in varsta de 46 de ani i-a dat viata celebrei sotii a lui Bobby, Pam. Si-a lansat propria linie de produse cosmetice si a castigat bani frumosi vanzand diverse produse in reteaua de televiziune QVC. Se zvoneste ca nu ar fi pastrat legatura cu fostii colegi de serial.
Barbara Bel Geddes. A interpretat-o pe Miss Ellie, liantul familiei Ewing, si s-a stins din viata in august anul trecut, la varsta de 83 de ani.
Howard Keel. A aparut in serial in 1981, in calitate de cel de-al doilea sot al lui Miss Ellie, Clayton Farrow. A murit de cancer la colon, in 2004, la varsta de 85 de ani.
Priscilla Presley. Acum in varsta de 60 de ani, fosta sotie a lui Elvis Presley, i-a dat viata Jennei Wade, iubita lui Bobby. A aparut ulterior in seria de filme "Naked Gun", dar si in alte seriale de televiziune celebre precum "Melrose Place".
Camelia CIOBANU 
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Actorii din Dallas, din nou impreuna (1912 afisari)
 Vasile Doana, procurorul abonat la CEDO (551 afisari)
 Atac la "Caritatea" evreiasca (186 afisari)
 Calea ferata Bucuresti-Constanta "inghite" 665 de milioane de euro (138 afisari)
 Clanul Tartasesti (69 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01084 sec.