Ziua Logo
  Nr. 3578 de luni, 20 martie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Sinucidere in padure
Trupul carbonizat al unei femei, administratorul unei societati comerciale, a fost gasit de jandarmi, la sfarsitul saptamanii trecute, la marginea padurii Paulesti, din apropierea Ploiestiului, din primele cercetari anchetatorii stabilind ca este vorba, cel mai probabil, de o sinucidere. Potrivit Inspectoratului Judetean de Jandarmi Prahova, sambata dupa-amiaza, in jurul orelor 13.45, la marginea padurii Paulesti, situata in apropierea orasului Ploiesti, a fost descoperit cadavrul carbonizat al unei femei, iar in apropierea acestuia, urmele unui foc in care arsesera hainele si incaltamintea femeii, precum si o galeata si o cana din plastic in care fusese benzina. Jandarmii prahoveni care patrulau in zona padurii Paulesti au observat mai intai un autoturism de teren Kia Sportage, lasat abandonat pe un teren agricol din apropierea padurii. Ei au anuntat Dispeceratul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Prahova, care a trimis la fata locului o echipa complexa formata din politisti, un procuror criminalist si un medic legist. In urma cercetarilor, anchetatorii au gasit in autovehiculul abandonat geanta femeii, in care se aflau aproape 850 de lei noi, acte, stampila societatii pe care aceasta o administra si mai multe obiecte de uz personal.
Internata la psihiatrie
In urma extinderii cercetarilor, anchetatorii au stabilit ca femeia se numeste Paula D., in varsta de 36 de ani, ea fiind vazuta pentru ultima data sambata dimineata, in jurul orei 9.00, cand a parasit sediul firmei pe care o administra, avand asupra sa o galeata si o cana din plastic, gasite ulterior in apropierea cadavrului.
In urma necropsiei, medicii de la Serviciul de Medicina Legala Prahova au stabilit ca moartea femeii a fost violenta, cauzat de multiple arsuri, de gradele II si III, de pe intreaga suprafata a corpului, fara alte leziuni de violenta.
Anchetatorii au mai stabilit ca in ultimii cinci ani femeia fusese internata de mai multe ori in spitale de psihiatrie, intrucat suferea de afectiuni psihice, ea fiind diagnosticata cu "tulburare afectiva bipolara, episoade maniacale". Paula D. era casatorita, avea doi copii minori si nu avea probleme financiare. (M.V.R.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Nu pot sa cred in acest fel de sinucidere ! sa-ti dai foc?   de Aladin
A r h i v a
  Bucurestean, victima aberatiilor din Parchet    1 comentariu
  Firmele lui Iskandarani verificate de ANAF    
  Florian Anghelescu a fost inmormantat    4 comentarii
  Macovei a ramas pentru a ii apara pe magistrati    4 comentarii
  Stiri pe scurt    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Protejatul lui Copos a pus mana pe imperiul vinului de la Samburesti (531 afisari)
 Ocoliti Valea Oltului! (429 afisari)
 "Un savant intre savanti" (130 afisari)
 Rade varful (61 afisari)
 Milosevici a dezvaluit cum a actionat Al-Queda in fosta Iugoslavie (54 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00765 sec.