Ziua Logo
  Nr. 3572 de luni, 13 martie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Laura Stoica si Cristian Margescu, condusi pe ultimul drum
Trupurile neinsufletite ale interpretei Laura Stoica si logodnicului ei, tobosarul Cristian Margescu, au fost inhumate, ieri, la Cimitirul Bellu din Capitala.
In capela cimitirului a avut loc o emotionanta ceremonie religioasa, la care au participat indeosebi rudele si cei apropiati. In timpul slujbei a fost intonat de catre un cor de copii cantecul "Ingerii nu plang", in acelasi fel in care, in decembrie 2005, pe scena Salii Palatului, Laura Stoica interpreta aceasta piesa.
"Vocea muzicii moderne e mult mai saraca. Toti am cunoscut-o, am iubit-o", a spus Titus Andrei despre cea disparuta. "Noi inca nu realizam ce pierdere am suferit", a mai spus el. Urmatorul vorbitor, Adrian Daminescu, a elogiat si el memoria Laurei Stoica, iar in incheierea scurtului sau cuvant i-a rugat pe cei prezenti sa ii aplaude pentru o ultima data pe cei doi. Asa cum Laura Stoica obisnuia sa spuna, aplauzele sunt cea mai de pret recompensa pentru un artist. Cu ochii in lacrimi, tatal Laurei Stoica a rostit si el cateva cuvinte de adio pentru fata si nepotelul sau nenascut, urmat de unul din colegii de trupa ai lui Cristi Margescu.
In ciuda vremii nefavorabile, pe langa rude, artisti si cunoscuti au fost si cateva mii de romani care au tinut sa-i conduca pe ultimul drum pe cei doi artisti. Nu incepuse slujba cand curtea cimitirului Bellu era deja plina de oameni de toate varstele, care, din pacate, odata cu scurgerea timpului si-au pierdut din rabdare, dar si din respectul impus intr-o astfel de situatie, relateaza Mediafax. In cateva randuri acestia s-au impins si au tipat in curtea capelei, in incercarea de a obtine un loc mai bun de unde sa asiste la ceremonie. Unii chiar s-au catarat pe monumente, cruci sau cavouri, cu toate ca evenimentul la care venisera sa asiste nu era nicidecum un spectacol.
In acest timp, nici la mormintele unde urma sa fie ingropati cei doi lucrurile nu stateau altfel. Odata slujba inceputa, multimea s-a mai linistit, asteptand sub umbrele aducerea sicrielor. Dupa mai bine de o ora, in aplauzele multimii adunate afara, sicriele celor doi au fost scoase din capela si conduse, sub o mare de flori, catre morminte. A urmat o noua sesiune de aplauze si-apoi lumea s-a retras.
Sicriele au fost depuse in acelasi cavou din cimitirul Bellu, in zona destinata artistilor.
Laura Stoica si Cristian Margescu au murit, joi seara, in urma producerii unui violent accident de masina, in apropierea localitatii ialomitene Sinesti. Disparitia prematura a celor doi este cu atat mai tragica, cu cat aflasera, in preajma Craciunului, ca vor avea un copil, dar Laura alesese ziua de 1 Martie pentru a da marea veste, mai ales ca se afla la o varsta cand nu mai spera la acest dar al sortii. Artista ar fi urmat sa nasca in luna septembrie, iar nunta o programase imediat dupa Pasti, asta dupa ce, de Dragobete, ea si Cristian schimbasera verighetele de logodna. (D.M.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Tot dati cu dulcegariile....   de traktorist
A r h i v a
  Comorile ascunse ale Moscovei    1 comentariu
  Churchill in camasa de forta    3 comentarii
  Russell Crowe va fi tatic din nou    
  Descoperire arheologica in Timis    1 comentariu
  Hell's Angels a dat in judecata Walt Disney    
  Lumina, culoare, sunet la MAE    1 comentariu
  meteo    
 Top afisari / comentarii 
 Reinvie "Voinicelul" (162 afisari)
 Avocatii cer restructurarea din temelii a Justitiei (125 afisari)
 Nominalizatii la Premiile CRP 2006 (80 afisari)
 Laura Stoica si Cristian Margescu, condusi pe ultimul drum (63 afisari)
 Samir Spranceana, in arest (56 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00906 sec.