Ziua Logo
  Nr. 3567 de marti, 7 martie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
"Stranierii", om cu om
Chivu laudat de Spalletti
-- Antrenorul de la AS Roma a vorbit frumos despre fundasul roman, desi "Il Giornale" il considera pe capitanul Nationalei vinovat la golul egalizator marcat de Inter
ITALIA, Serie A, etapa a 28-a * CRISTIAN CHIVU a fost integralist pentru AS Roma, 1-1 acasa cu Inter Milano. Antrenorul romanilor, Luciano Spalletti, a declarat ca romanul a avut o evolutie foarte buna. "Dupa ce am deschis scorul, partida a decurs normal pentru noi. Am profitat de calitatile noastre pentru a ajunge in fata portii adverse, dar nu am mai reusit sa marcam. In finalul meciului nu am mai presat si astfel fundasii nostri, care au fost foarte buni, in special Chivu, au fost nevoiti sa degajeze multe baloane la intamplare", a spus Spalletti. "A avut un joc solid in defensiva, blocandu-i in mai multe randuri pe Cruz si Recoba. Din pacate, dormea la golul egalizator al milanezilor", a scris "Il Giornale" despre Chivu.
SPANIA, Primera Division, etapa a 26-a * COSMIN CONTRA a fost integralist pentru Getafe, 1-0 acasa cu Betis Sevilla. De la Getafe a lipsit GICA CRAIOVEANU, neconvocat.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 27-a * LAURENTIU ROSU, accidentat, a lipsit de la Recreativo Huelva, 1-2 in deplasare cu Lorca.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 29-a * CLAUDIU KESERU nu a facut parte din lotul lui FC Nantes, 0-1 in deplasare cu AS St. Etienne.
TURCIA, Super Lig, etapa a 24-a * GIANI KIRITA a jucat toate minutele pentru Gaziantepspor, 1-0 acasa cu Denizlispor.
TURCIA, 2.Lig-A, etapa a 24-a * IULIAN MIU si CORNEL FRASINEANU au fost integralisti pentru Bursaspor, 0-2 in deplasare cu Elazigspor.
OLANDA, Eredivisie, etapa a 27-a * NICOLAE MITEA, in refacere dupa o accidentare, a lipsit de la Ajax Amsterdam, 6-0 acasa cu Sparta Rotterdam.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 25-a * MARIUS NICULAE a intrat in minutul 73 pentru Standard Liege, 3-1 acasa cu Germinal Beerschot. Niculae l-a schimbat pe De Camargo.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 22-a * PAOK Salonik, echipa antrenata de ILIE DUMITRESCU, a remizat in deplasare, scor 1-1 cu Ionikos Nikea * LUCIAN SANMARTEAN a lipsit de la Panathinaikos, 1-0 acasa cu AEK Atena * LUCIAN MARINESCU a marcat un gol pentru Akratitos Atena, 4-2 in deplasare cu Panionios. Marinescu a fost introdus pe teren in repriza secunda si a inscris in minutul 80 * DENNIS SERBAN a fost titular pentru AEL Larisa, 2-2 in deplasare cu Apollon Kalamaria.
BULGARIA, 1. Liga, etapa a 16-a * EUGEN TRICA a fost titular pentru TSKA Sofia, 1-0 acasa cu Botev Plovdiv. Trica a fost schimbat in minutul 69 de Mutavdzic.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 24-a * LEVENTE CSIK a jucat toate minutele pentru Dynamo Dresda, 2-0 in deplasare cu Paderborn.
UCRAINA, UPL, etapa a 20-a * MARIAN ALIUTA a fost titular pentru Metalurg Donetk, 0-2 in deplasare cu Metalist Harkov. Aliuta a primit un cartonas galben in minutul 24 si a fost inlocuit in minutul 62 cu Akobian * CONSTANTIN SCHUMACHER a lipsit de la Volin Lutk, 1-1 in deplasare cu Zakarpatia * FLORIN CERNAT, TIBERIU GHIOANE si CRISTIAN IRIMIA nu au evoluat pentru Dinamo Kiev, 2-1 in deplasare cu Ilisivet Mariupol.
ARABIA SAUDITA, Saudi League, etapa a 20-a * Al Ittihad, echipa antrenata de ANGHEL IORDANESCU, a remizat acasa, scor 2-2 cu Al Ahly. Al Ittihad este pe locul 3, la 14 puncte de liderul Al Shabab, dar are trei meciuri mai putin disputate. (MIG)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
2-3 chivu   de Vasile Teodorovici
A r h i v a
  Buduru vine la Dinamo, Borcea ameninta ca pleaca    
  Valvis: "Rapid va fi mai bun decat Bayern!"    
  Lista datornicilor: Steaua, Rapid, Jiul si FC Arges    
  Fl. Petre: "Mi-as dori o functie, dar sa fie in iarba, langa jucatori"    
  Atlete pe podium la Cupa Europei    
  Olaroiu: "Betis are de ce se teme"    
  Morariu: "In opt ani putem castiga o medalie la JO de iarna!"    
  Barcelona - Chelsea la ProTV    
  Trica a ramas fara masina    
  Suspecti de serviciu    
  CLASAMENT LA FINALUL TURULUI    
 Top afisari / comentarii 
 Razboi pentru DGIA (305 afisari)
 Masinile second-hand vor fi mai scumpe din 2007 (255 afisari)
 Rolul literaturii, azi (246 afisari)
 Austro-Ungureanu (90 afisari)
 Teapa RAFO favorizata de procurori (59 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00925 sec.