Ziua Logo
  Nr. 3567 de marti, 7 martie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Valvis: "Rapid va fi mai bun decat Bayern!"
-- Afaceristul greco-elvetian nu se teme de evolutiile lui Hamburg din 1.Bundesliga * Viitorul actionar al gruparii din Giulesti spera ca transformarea din societate non-profit in societate pe actiuni sa aiba loc pana la sfarsitul lui martie
Foto: Mediafax
Jean Valvis, viitor actionar al FC Rapid SA, a declarat ieri, pe Aeroportul International "Henri Coanda", ca in meciul cu Hamburger SV, din prima mansa a optimilor de finala ale Cupei UEFA, echipa giulesteana va fi mai buna decat Bayern M�nchen, care a fost invinsa in campionat de trupa antrenata de Thomas Doll. "Rapid este constant o echipa foarte buna si da, va fi mai buna ca Bayern M�nchen, pentru ca are un lot unit si valoros. Nu ma ingrijoreaza rezultatul din meciul Bayern - Hamburg (n.r. - 1-2), cu Feyenoord conditiile erau mult mai dificile. Razvan Lucescu a realizat o munca extraordinara si sunt convins ca acesti baieti isi vor demonstra inca o data valoarea lor la nivel european", a spus Valvis. Acesta a precizat ca nu da pronosticuri, dar ca este foarte increzator. "Am spus mereu ca Rapid ne va face surprize placute si bucurii deosebite. Baietii chiar fac performanta", a comentat Valvis. Actionarul rapidist a mentionat ca data limita de achitare a primelor pentru calificarea in "optimile" Cupei UEFA este de 7 martie. "Am efectuat personal niste transferuri si sper sa fie alimentate conturi chiar de azi. Daca este grav ca Razvan Lucescu da bani din propriul buzunar? Nu, este dorinta lui sa completeze. Si dumneavoastra, daca vreti sa dati o inghetata sau o bere, este grav? Toti vor sa faca un gest frumos, pentru a avea o echipa puternica si unita. Sa-i interzicem lui Razvan? Nu. Ma bucur ca fiecare vine si completeaza bugetul", a adaugat Valvis. Intrebat daca FC Rapid a anuntat valoarea primelor pentru dubla mansa cu Hamburg si daca acestea au fost marite, asa cum finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, le ofera jucatorilor sai un stimulent inainte de meciurile importante, Valvis a declarat: "Ce facem la Rapid este departe de ce face Gigi Becali. Nu ma compar cu nimeni, aceasta echipa va fi un etalon, voi evita sa fac comentarii despre ce face Gigi Becali", a spus oficialul FC Rapid. Referindu-se la faptul ca AFC Rapid se va transforma in societate pe actiuni pana la data de 31 martie, Valvis a afirmat ca documentele trebuie depuse, conform manualului UEFA, pana pe 10 sau 12 martie.
"Abia astept sa ofer detalii despre acest SA, care va demonstra ca si in Romania poate exista o echipa-industrie adevarata, cu un management riguros", a subliniat Valvis. (MIG)
A r h i v a
  Buduru vine la Dinamo, Borcea ameninta ca pleaca    
  Lista datornicilor: Steaua, Rapid, Jiul si FC Arges    
  Fl. Petre: "Mi-as dori o functie, dar sa fie in iarba, langa jucatori"    
  Chivu laudat de Spalletti    1 comentariu
  Atlete pe podium la Cupa Europei    
  Olaroiu: "Betis are de ce se teme"    
  Morariu: "In opt ani putem castiga o medalie la JO de iarna!"    
  Barcelona - Chelsea la ProTV    
  Trica a ramas fara masina    
  Suspecti de serviciu    
  CLASAMENT LA FINALUL TURULUI    
 Top afisari / comentarii 
 Razboi pentru DGIA (305 afisari)
 Masinile second-hand vor fi mai scumpe din 2007 (255 afisari)
 Rolul literaturii, azi (246 afisari)
 Austro-Ungureanu (90 afisari)
 Teapa RAFO favorizata de procurori (59 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00999 sec.