Ziua Logo
  Nr. 3520 de miercuri, 11 ianuarie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Olaroiu ramane fidel primei iubiri
Steaua italiana
-- Campioana, fara Hamutovski si Fl. Dumitru, a plecat in cantonament la Montecatini * Alexa dezminte pe jumatate oferta ros-albastrilor
O data cu venirea lui Cosmin Olaroiu la conducerea tehnica a Stelei, campioana Romaniei pare sa se fi reorientat pentru cantonamente si, foarte probabil, pentru stilul de joc spre Italia. Componentii Stelei au plecat ieri dimineata pentru un stagiu de pregatire, care se va incheia pe 21 ianuarie, la Montecatini, localitate situata la 20 de kilometri de Florenta. Inainte de sosirea membrilor delegatiei, angajatii echipei, care se ocupau de transportul bagajelor si de formalitatile vamale, au fost nevoiti sa astepte afara din cauza alarmei create de descoperirea unui pachet suspect, in urma careia toate persoanele din incinta Aeroportului "Henri Coanda" au fost evacuate. Delegatia stelista, condusa de presedintele executiv Marius Lacatus, a numarat 32 de persoane, dintre care 24 de jucatori: Cornel Cernea, Marius Toma - portari; Dorin Goian, Daniel Balan, Mirel Radoi, Mihai Nesu, Eugen Baciu, Petre Marin, George Ogararu, Alexandru Tudose, Sorin Ghionea - fundasi; Andrei Enescu, Nicolae Dica, Gabriel Bostina, Banel Nicolita, Sorin Paraschiv, Florin Lovin, Vasilica Cristocea, Razvan Ochirosii - mijlocasi; Daniel Oprita, Victoras Iacob, Andrei Cristea, Alin Litu, Laurentiu Dinita - atacanti. Nu au facut deplasarea in Italia portarul Cezar Lungu, fundasul Alexandru Filip si atacantul Valentin Simion. De asemenea, nu mai fac parte din lotul echipei portarul Vasili Hamutovski si mijlocasul Florentin Dumitru. Primul sosit la aeroport a fost Cosmin Olaroiu, urmat de Laurentiu Dinita, ceilalti componenti ai lotului, alaturi de Marius Lacatus, venind cu autocarul. Nicolita l-a rugat pe un angajat al aeroportului sa-l aprovizioneze cu integrame, in timp ce Dica s-a decis pentru ziare. Acesta este primul cantonament pe care stelistii il vor efectua in pauza competitionala, in perioada 24 ianuarie - 4 februarie urmand a efectua un turneu de pregatire in Cipru.
Cu ochii pe Alexa
Dupa ce Mihai Stoica, managerul Stelei, a anuntat ca in aceasta iarna in Ghencea va fi un transfer bomba, fanii stelisti au speculat imediat sustinand pe un site ca fotbalistul surpriza va fi Dan Alexa. Mijlocasul defensiv, aflat sub contract cu Beijing Guoan, are o clauza de reziliere de 260.000 de dolari, iar Gigi Becali pare dispus sa o achite, plus un salariu de 125.000 de dolari pentru jucator. Alertati de aceasta veste, suporterii dinamovisti, grupati la adresa dinamonia.net, au luat legatura cu Alexa, fara ca acesta sa dezminta zvonurile. Intrebat daca a primit si alte oferte in afara de cea a lui Dinamo, care nu este inca foarte clara, "Chirurgul" a raspuns enigmatic: "Daca va spun, mai suntem prieteni?", lasand sa se inteleaga destul de limpede ca Steaua este pe urmele lui. Totusi, cateva ore mai tarziu Alexa a dezmintit existenta ofertelor pe adresa sa, sustinand ca va discuta prelungirea contractului cu chinezii, in conditiile in care Dinamo nu pare dispusa sa achite clauza de reziliere si nici salariul pe care il solicita. (N.G.)
A r h i v a
  Dinamo strange maruntisul    
  Bataie pentru Chiacu    
  Dorinel il testeaza pe americanul Sarega    
  Sageti otravite intre Tadici si Andersen    1 comentariu
  Goran: "Apararea poate decide meciul din Letonia"    
  ZIUA este lider in Cupa Presei    
  Misiune imposibila in Cupa CEV    
  Alexandru Tudor gasit vinovat la meciul FC Farul - CFR Cluj    1 comentariu
  Delegari pe computer    
  Lobby recunoscut la Comisia Centrala    
 Top afisari / comentarii 
 Ursi polari hermafroditi din cauza deseurilor toxice (174 afisari)
 Episcopii sa provina din calugari (108 afisari)
 Compania de balet a Operei - in faliment artistic (100 afisari)
 Liber la matusi (85 afisari)
 Misiune a Romaniei: unificarea Bisericilor (78 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00791 sec.