Ziua Logo
  Nr. 3500 de vineri, 9 decembrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Fiica lui Marko Bela rapita si violata
-- Unul dintre agresori a fost arestat preventiv pentru 30 de zile * Presedintele UDMR a cerut Politiei discretie cu privire la anumite aspecte ale acestui caz
Eszter Bela, fiica presedintelui UDMR Marko Bela, a fost rapita, jefuita si violata, in urma cu doua zile, de doi indivizi, care au actionat chiar langa sediul Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), de pe Soseaua Stefan cel Mare din Capitala. Incidentul a avut loc in noaptea de 6 spre 7 decembrie a.c., in jurul orei 23.00. Infractiunea s-a comis in apropierea sediului Inspectoratului General al Politiei Romane, la scurt timp dupa ce, Eszter, in varsta de 28 de ani, a parasit sediul cabinetului de avocatura unde isi desfasura activitatea. Deocamdata nu se cunosc absolut toate detaliile modului in care a fost rapita femeia, dar, din primele cercetari, a rezultat ca fiica senatorului Bela a fost sechestrata la bordul propriului autorism, transportata intr-o locuinta din Capitala unde a fost violata. Eszter a scapat dupa cateva ore din mainile agresorilor, iar la scurt timp dupa ce a alertat autoritatile, a fost descoperita si masina acesteia, abandonata.
Imediat dupa incident, presedintele UDMR a contactat inalte oficialitati din Politia Romana cu scopul de a le solicita sprijinul in depistarea raufacatorilor, dar si pentru a cere discretie cu privire la anumite aspecte ale cazului.
Agresorii au fost prinsi
Unul dintre agresori - George Burcea - a fost prins ieri de politisti, in timp ce se afla impreuna cu fratele sau, care are la activ o talharie. Cei doi au fost prezentati procurorilor Parchetului Tribunalului Bucuresti, care insa au decis retinerea doar a lui George Burcea, acuzandu-l de talharire, lipsire de libertate si viol, stabilind ca fratele sau nu are nici o legatura cu acest caz. Barbatul, in varsta de 20 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. George Burcea si-a recunoscut faptele si, conform Mediafax, a declarat, ca a urmarit-o pe femeie, deoarece aparentele l-au facut sa creada ca tanara este bogata. Cel de-al doilea agresor a fost prins ieri seara la Giurgiu. El urmeaza sa fie audiat de procurori si prezentat instantei pentru arestare.
Detaliile ascunse de Politie
In ciuda faptului ca Politia Capitalei a refuzat sa confirme faptul ca Eszter Bela a fost victima si a unei agresiuni sexuale, surse din cadrul institutiei sustin ca fiica senatorului UDMR a fost, in mod cert, violata. Suspiciunea violului este intarita si de faptul ca Eszter Bela s-a prezentat, imediat dupa ce a reusit sa scape din mainile agresorilor, la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici", solicitand o expertiza in caz de viol. Surse medicale au precizat ca victima prezenta leziuni pe fata si pe corp, rani la nivelul organelor genitale si i-au fost recoltate probe, urmand ca in cateva zile sa i se transmita rezultatul. Nu este cunoscut inca modul in care Eszter a reusit sa scape din mainile infractorilor, insa este cert ca aceasta a depus o plangere la Sectia 6 Politie, pentru identificarea si tragerea la raspundere a autorilor. (P.N.)
 Afisari: 135  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 9 Afiseaza toate comentariile  
aseara, la PROTV, fusese numai talharita.   de spaiu'
stiu faza   de Termineitar
ce sa mai..........???????!!!!!!!   de sili
Din nou despre ineficienta flagranta a activitatii politiei .   de Marcu Arcasu
Romania are legi prea blande   de toni
Totala lipsa de respect ptr. viata privata   de Anticomie
unguroaica frumoasa   de Phil
... e si ei... tocmai iesisera din tura si-si lasasera uniformele la vestiar...   de Omul cu Picioare foarte Paroase
chiar langa sediul Central de Politie, ce vrei mai mult?   de radulupu
A r h i v a
  ZIUA il da in judecata pe Amarie pentru calomnie    
  Macovei invinsa de Draghici cu ajutorul CSM    1 comentariu
  Oamenii Presedintelui    1 comentariu
  Stiri pe scurt    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Fiica lui Marko Bela rapita si violata (135 afisari)
 Jocurile electorale din BOR (71 afisari)
 Oamenii Presedintelui (65 afisari)
 Galeriile Lafayette amenintate cu inchiderea (44 afisari)
 Razboiul rece dintre SUA si Rusia se poarta in Orient prin Israel si Iran (38 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00891 sec.