Ziua Logo
  Nr. 3499 de joi, 8 decembrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Femeia-macelar si-a recunoscut crima
-- Politistii au stabilit ca barbatul gasit eviscerat intr-un apartament din Drumul Taberei a fost ucis de amanta sa * Femeia si-a recunoscut fapta, anchetatorii spunand ca a comis crima din cauza unei tulburari generate de gelozie
foto: Mediafax
Amanta barbatului gasit eviscerat intr-un imobil din cartierul bucurestean Drumul Taberei si-a recunoscut crima in cursul anchetei la care a fost supusa in timpul zilei de ieri. Potrivit anchetatorilor, Nicoleta Cristina Piciorus a comis crima din cauza unei tulburari generate de gelozie. Politia Capitalei a adaugat ca femeia, care fusese data in urmarire generala intrucat era unul dintre suspectii de comiterea omorului si care s-a predat sefului postului de politie din comuna teleormaneana Piatra la insistentele familiei sale, a plecat din casa victimei cu un telefon mobil si 600.000 de lei. Informatiile cu privire la locul unde ar putea fi aceasta fusesera obtinute ca urmare a colaborarii politistilor de la Serviciul Omoruri si a politistului psiholog cu familia suspectei. Cristina Piciorus, in varsta de 35 de ani, cu antecedente penale, a fost retinuta sub acuzatia de omor deosebit de grav, iar reprezentantii Serviciului Omoruri si Parchetul Tribunalului Bucuresti continua cercetarile in acest caz.
Marturii socante
Cristina Piciorus a povestit anchetatorilor modul in care l-a ucis pe iubitul ei. Ea a precizat ca a inceput sa il loveasca pe barbat cu o gantera, dupa care l-a taiat cu un cutit. Femeia nu a putut insa sa explice de ce i-a scos organele. Totodata, Piciorus a declarat ca a lasat apa sa curga pentru a alerta vecinii. Criminala a afirmat ca era convinsa ca va fi gasita de autoritati, motiv pentru care a vrut initial sa se sinucida, dar a impiedicat-o ideea ca o sinucidere ar fi fost o pedeapsa prea usoara pentru ea. Cat despre motivul care a indemnat-o sa-si ucida iubitul, criminala a precizat ca acesta nu intelegea "partea sentimentala a iubirii". Aceasta a mai spus ca barbatului "ii era rusine" cu ea, dat fiind trecutul sau de puscariasa si prostituata. (P.N.)
 Comentarii: 3 Afiseaza toate comentariile  
piciorusul ucigator si partea sentimentala a iubirii la romani   de radulupu
Cenusareasa-feroce!!!   de beatle-maniacul
Prima femeie din RO care a transat un barbat !!!   de Olga Khan
A r h i v a
  Si-a impuscat nevasta si socrii    4 comentarii
  Traficanti deferiti instantei    
  Lamuriri in cazul Iovan    1 comentariu
  Revolta avocatilor    
  Sergiu Nicolaescu audiat in dosarul Milea    2 comentarii
  Recurs ANL in dosarul "Henri Coanda"    
  Caraus de arme capturat in Bucuresti    1 comentariu
  Cazul "Cocaina" la final    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Basescu si-a pus generalii (183 afisari)
 Femeia-macelar si-a recunoscut crima (59 afisari)
 Sub scutul antiracheta (46 afisari)
 Cand preotii vorbesc despre teatru (39 afisari)
 3136 de copii cu pojar, nici un vinovat (33 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00525 sec.