Ziua Logo
  Nr. 3487 de miercuri, 23 noiembrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Monica Barladeanu in serialul "Lost"
Zilele acestea, Monica Barladeanu este prezenta in Hawaii unde a inceput filmarile pentru serialul "Lost". Dupa mai multe auditii, Monica a primit un rol recurring (va avea aparitii in mai multe episoade) in celebrul serial.
Cu sase premii Emmy castigate pentru anul 2004 si tot atatea nominalizari, "Lost" impreuna cu "Desperate Housewives" sunt considerate cele mai bune seriale, revelatiile televiziunii americane din ultimii doi ani. Serialul difuzat in prezent in prime-time pe ABC - celebrul canal american de televiziune, prezinta intr-o maniera inedita povestea a 48 de naufragiati pe o insula din sudul Pacificului.
Aparitia Monicai Barladeanu in cel mai bun serial dramatic continua trendul ascendent al carierei sale. In 2004, vedeta B1Tv a ales sa se concentreze mai mult pe cariera de actrita, astfel ca s-a mutat la Hollywood pentru a urma cursuri de actorie. Iar succesul nu a intarziat sa apara. Tot din 2004 joaca deja in filmul "Buds for Life".
Ascensiunea Monicai s-a produs in special dupa ce "Moartea domnului Lazarescu", filmul care istoriseste necazurile unui batran de care nici un spital nu vrea sa se ocupe, a castigat premiul sectiunii "Un certain regard", la Cannes. In filmul regizat de Cristi Puiu, Monica a interpretat rolul unei asistente medicale.
Urmeaza "Caved In" (2005), un film SF despre niste hoti deghizati in aventurieri care exploateaza emotiv un grup de turisti. Tot in acest an, Monica a filmat alaturi de Jean Claude van Damme pentru "Second in command", film turnat in Romania pe platourile de la Castel. (D.M.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Aoleu !   de alwis46
A r h i v a
  A fost prinsa "Bunica hoata"    
  Inmormantati in diamante    
  Salonul National al Presei Romane    
  Postul NBC, criticat de Yoko Ono    2 comentarii
  Surpriza pentru rockerii romani    1 comentariu
  Oprah Winfrey la show-ul lui David Letterman    2 comentarii
  Crima in lumea muzicii    
  Chitaristul de la U2 vrea sa ajute artistii din New Orleans    
  Meteo    
  Recomandari TV    
 Top afisari / comentarii 
 Discriminarea (552 afisari)
 Afaceri murdare la Orsova (280 afisari)
 Fata nevazuta a lui Pacepa (152 afisari)
 Stiri pe scurt (78 afisari)
 Tariceanu, omul telefoanelor (77 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00710 sec.