Ziua Logo
  Nr. 3481 de miercuri, 16 noiembrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Fiul generalului Chelaru a fost arestat
Foto: Mediafax
Fiul fostului sef al Statului Major al Armatei, Mircea Chelaru, impreuna cu complicele sau, Dumitru Scutaru, au fost arestati preventiv, ieri, pentru o perioada de 29 de zile, de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), sub acuzatia de trafic de influenta. Procurorii Departamentului National Anticoruptie (DNA) i-au prins in flagrant pe cei doi in timp ce primeau 4000 de euro de la persoana care i-a denuntat, un anume politist Ciubotariu. Fiul fostului sef al Statului Major al Armatei a pretins banii de la Ciubotariu, pentru a-i facilita acestuia transferul de la Serviciul de Evidenta a Populatiei la Serviciul Pasapoarte.
Chestorii Carjan si Luncasu implicati
Pe de alta parte, in acest caz mai sunt implicati doi chestori din cadrul Directiei Nationale pentru Evidenta Persoanelor.
Potrivit unor surse judiciare, cei doi chestori implicati sunt directorul general al Directiei Generale de Pasapoarte, chestor de politie Lazar Carjan, si directorul general al Inspectiei Nationale pentru Evidenta Persoanelor, comisarul sef de politie, Silviu-Cristian Luncasu. Se pare ca la mijlocul lunii octombrie, Chelaru a mers la chestorul Carjan, insotit de agentul de politie Ciobotariu, pentru ca seful Directiei sa-si dea acordul pentru transferarea politistului de la Serviciul de Evidenta a Populatiei Piatra Neamt la Serviciul Pasapoarte din acelasi oras. Potrivit avocatilor lui Chelaru si Scutaru, impotriva lui Lazar Carjan procurorii DNA au inceput urmarirea penala. (M.V.R.&P.N.)
A r h i v a
  Romania amenintata cu CEDO    1 comentariu
  Roman batut de ultranationalistii spanioli    3 comentarii
  Oficiul de Combatere a Spalarii Banilor ii raspunde lui Melinescu    
  Tentativa de suicid    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Intalnire in duh (53 afisari)
 O reconstituire necesara (36 afisari)
 Averile romanilor cresc mai repede decat PIB (32 afisari)
 Olteanu - puntea intre Executiv si Legislativ (29 afisari)
 Michael Jackson s-a machiat in toaleta doamnelor (23 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00712 sec.