Ziua Logo
  Nr. 3476 de joi, 10 noiembrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Iorgovan cere pedepsirea lui Geoana
ZIUA foto
Senatorul Antonie Iorgovan vrea ca presedintele PSD Mircea Geoana sa fie tras la raspundere in forurile de conducere ale partidului, respectiv Comisia de Integritate Morala, pentru ca l-a prezentat presei ca fiind "prostul satului". Supararea senatorului pesedist se trage de la o conferinta de presa in care Geoana a spus ca Iorgovan nu mai este considerat o voce a PSD si chiar a cerut presei sa nu mai considere punctele de vedere ale parlamentarului ca venind din partea partidului. Comportamentul liderului PSD l-a determinat pe Iorgovan sa-l asocieze cu presedintele Basescu. "Si Basescu si-a ingaduit, atunci cand a fost suparat de fosti tovarasi, sa-i concedieze pentru ca a ajuns presedintele Romaniei", a comentat Iorgovan, stabilind paralela intre cei doi lideri. "Geoana a facut afirmatii despre unii oameni care erau in partid, dar mie imi place sa cred ca regreta acum. Este vorba de conferinta de presa in care a cerut ziaristilor sa ma trateze ca fiind din afara partidului, adica un prost al satului. Este un lucru care m-a deranjat si care m-a determinat sa imi pun problema daca sa mai raman in tabara sau sa imi vad de treaba", a explicat, vadit iritat, Iorgovan. Pentru directiile de abordare trasate presei de Geoana, Iorgovan vrea ca acest caz sa intre in atentia Comisiei de Integritate Morala, condusa de Cristian Diaconescu, in a carui verticalitate, de altfel, nu are incredere: "Nici Diaconescu nu este batut in cuie, nu este chintesenta a ceea ce inseamna rigoare si principialitate".
In replica la afirmatiile lui Iorgovan, Mircea Geoana a comentat ca va analiza acuzatiile acestuia, urmand a lua o decizie in acest sens.
Valentina DELEANU 
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
Apele nu s-au liniostit in PSD   de octaaa
"Intaratai drace ca si mie-mi place" spune o vorba din popor care se potriveste de minune cu actuala situatie din PSD   de mikele durul
A r h i v a
  Revocarea sefilor Parlamentului, in lucru    3 comentarii
  Cezar Preda: sefii marilor regii au sustinatori in Coalitie    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Rusia ne da praful de pe Tezaur (201 afisari)
 Dependenta de TBI Credit (129 afisari)
 Marile pandemii ale omenirii (123 afisari)
 Pierduta de Cotroceni (111 afisari)
 Programe TV (47 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00717 sec.