Ziua Logo
  Nr. 3469 de miercuri, 2 noiembrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
ZIUA si replica
Cu stangul in dreptul
Intr-o societate in care nu se investeste si nu se incearca o sustinere a culturii, a educatiei si sportului, mai exista oameni, proiecte si institutii care sustin schimbarea in bine a unei societati pline de boli care par incurabile.
In articolul "Ilie Nastase - simbol cultural" aparut in ZIUA din 21 octombrie s-au adus mari prejudicii de imagine partenerilor TVR, Europa FM, Gazeta sporturilor, Jurnalul national, VIP, Sapte seri, Connaisseur, 9AM.ro, Wall-street.ro, promotorului sau Cristian Gheorghe, dar mai ales proiectului.
Cristian Gheorghe nu a depus niciodata o cerere catre Ministerul Culturii si Cultelor pentru a obtine finantare pentru proiectul sau si ca atare nu s-a inscris la nici un concurs de proiecte din cadrul acestui minister, tocmai din senzatia ca este mult mai usor sa te finantezi printr-o sponsorizare decat sa obtii bani publici.
In plus, nimeni nu va avea vreun profit din acest proiect, cu atat mai putin Cristian Gheorghe.
TVR, Europa FM, Gazeta sporturilor, Jurnalul national, VIP, Sapte seri, Connaisseur, 9AM.ro, Wall-street.ro au fost singurii parteneri care au dorit sa inceapa primul proiect de creare si promovare a modelelor din societatea romaneasca.
Prin bunavointa acestora, se creeaza timp de o luna un plan de promovare a unei mari personalitati prin intermediul articolelor, spoturilor, machetelor puse la dispozitie de parteneri.
TVR ocupa un loc important in viata oricarui proiect socio-cultural de amploare din Romania, pentru ca este singura institutie care pune la dispozitie un spatiu de emisie fara sa ceara bani, acolo unde companiile multinationale se bat pentru a obtine spatiu publicitar.
Emisiunea "Garantat 100%" de la TVR1 nu este inclusa in nici un acord al organizatorilor proiectului cu TVR, dar ne-ar face o deosebita placere ca personalitatile proiectului sa fie invitate in cadrul uneia dintre cele mai bune emisiuni din Romania.
Intr-o societate minata de subcultura si de o mare lipsa de modele reale, exista institutii, ONG-uri, companii care se lupta sa miste din loc aceasta roata. Din nefericire, pe langa dezinteresul multora, pe langa lipsa de bani, trebuie sa se lupte si cu atacuri nedrepte.
Ne laudam ca sustinem o societate romaneasca sanatoasa, care promoveaza valorile, dar uneori ne dam singuri cu stangul in dreptul.
Cristian GHEORGHE 
 Comentarii: 3 Afiseaza toate comentariile  
ILIE NASTASE-simbol cultural   de alwis46
un scurt comentariu   de ghcristian
savepatapievici.ro   de jacopobelbo
A r h i v a
  "DEPOZIT - <<Aceasta nu este o expozitie>>"    
  Idei in dialog cu Dumnezeu    3 comentarii
  De la "Andrei Serban" la "Ion Sava"    
  S-a stins o ziarista: Mihaela Cristea    
  Domnul Iancu Zipa - un prefect spago-fob (II)    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 250 de ani de la cutremurul din Lisabona (114 afisari)
 S-a stins o ziarista: Mihaela Cristea (45 afisari)
 Planeta Pluto are trei sateliti (42 afisari)
 Un cliseu spulberat (40 afisari)
 Idei in dialog cu Dumnezeu (38 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00881 sec.