Ziua Logo
  Nr. 3446 de joi, 6 octombrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Vascar national
Cel mai mare producator de carne si conserve din carne din Vaslui si unul dintre cei mai mari din Moldova s-a lansat marti pe plan national. Vascar aduce pe piata romaneasca doua produse noi - din gama premium - Pate din ficat de pui si Pate din ficat de porc. Hotelul Crowne Plaza s-a dovedit gazda potrivita pentru un eveniment desfasurat intr-o atmosfera destinsa, intitulat "Fast cuisine - Bucataria oamenilor ocupati". Maestrul de ceremonii - Cabral - a dovedit cum pot oamenii ocupati sa devina buni bucatari. Cu ajutorul unei ziariste, Cabral a pregatit oua umplute concurand cu bucatarul sef Raymond Gomes, de trei ori castigator al premiului "Cel mai bun bucatar din Bucuresti". Juriul condus de Gabriela Ciuburciu, director general al Vascar, a deliberat greu si a hotarat: Cabral a fost cel mai bun bucatar al serii. (P.M.P)
A r h i v a
  Scoala pe ulita de ziua ei    1 comentariu
  Ochiul lui Basescu la Maracineni    
  Romanii tocesc o perie de dinti in doi ani cu doar 150 mililitri de pasta    4 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Noul ghid de calatorie in Spatiul Schengen (2691 afisari)
 Panica in mafia lemnului (748 afisari)
 "Poeme extrauterine": La umbra XXX-ului in floare (449 afisari)
 Taiati inexplicabil de pe lista lui Morar (344 afisari)
 Cota unica de impozitare isi dovedeste eficienta (229 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00680 sec.