Ziua Logo
  Nr. 3445 de miercuri, 5 octombrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
PC neaga intelegerea cu opozitia la Galati
Purtatorul de cuvant al PC, deputatul Bogdan Ciuca a declarat ieri ca, in cazul alegerii vicepresedintelui Consiliului Judetean Galati, candidatul PD nu a fost votat nici macar de catre consilierii judeteni apartinand Aliantei, iar conservatorii l-au sustinut pe acesta. El a apreciat ca, in acest caz, "defectiunea" a fost la nivelul Aliantei PNL-PD.
"Partidul Conservator a votat asa cum a votat de fiecare data, pentru sustinerea candidatului Aliantei", a precizat Ciuca, adaugand ca in Galati PC detine 9 consilieri judeteni. El a spus ca au fost inregistrate 12 voturi "pentru", patru voturi fiind anulate.
"Ne deranjeaza ca vina se arunca in curtea Partidului Conservator", a mentionat Ciuca, adaugand ca ii intelege pe colegii de la PNL si PD, care, "probabil de teama unor repercusiuni de la centru sau a unor discutii care ar fi putut aparea in Alianta, au preferat sa dea vina in curtea Partidului Conservator". Bogdan Ciuca a precizat ca formatiunea pe care o reprezinta solicita ca acest caz sa fie inclus pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte a CNC al Coalitiei guvernamentale. El a cerut, de asemenea, ca cei gasiti vinovati sa fie sanctionati. Purtatorul de cuvant al PC a precizat, totodata, ca acest partid se va prezenta la consultarile initiate de presedintele Traian Basescu, avand mandatul de a sustine instituirea Parlamentului unicameral si votul uninominal, pe care le considera solutii de reformare a clasei politice romanesti. Reamintim ca membrii conducerii Aliantei au stabilit luni sa ceara liderilor PC, in urmatoarea sedinta a conducerii Coalitiei, sanctionarea conservatorilor galateni care au votat in favoarea PSD in Consiliul Judetean Galati. (R.G.)
A r h i v a
  PSD a vrut circ la Golden Blitz    4 comentarii
  Comunitatea de informatii a PSD, respinsa    
  Stanescu il someaza pe Botos    1 comentariu
  Observatiile CNA la noile legi ale SRR si SRTV    
  Radu Portocala: "Atata vreme cat calaii vor muri in paturile lor, lumea va fi stramba"    10 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 "BASARABIA, PAMANT ROMANESC" (609 afisari)
 Abecedar de evitat puscaria (208 afisari)
 Peste 12 milioane de romani (87 afisari)
 Basarabia mea! (80 afisari)
 Cruciada copiilor din Transnistria (56 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01030 sec.