Ziua Logo
  Nr. 3424 de sambata, 10 septembrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Recomandari tv
Balanel si Miaunel la "Minimax"
De la 20.00, ProCinema difuzeaza filmul "Osanda" in regia lui Sergiu Nicolaescu. Din distribtie fac parte Gheorghe Dinica, Aimee Iacobescu, Ernest Maftei, Sergiu Nicolaescu, Ioana Pavelescu, Amza Pellea si Emmerich Sch�ffer. Adaptare cinematografica dupa romanul Velerim si Veler Doamne de Victor Ion Popa. Condamnat la zece ani de ocna dupa rascoala din 1907, si dupa cativa ani petrecuti pe front, Manolache Preda se intoarce in satul sau. Sotia l-a parasit, vanzandu-i si pamantul, autoritatile il privesc cu ostilitate, oamenii cu suspiciune, iar copiii fug de el. Pentru a duce o viata normala, el se angajeaza la boierul Leon si raspunde dragostei ce i-o poarta Ruxandra, o tanara saraca, ferindu-se de avansurile boieroaicei. Cand boierul e omorat de doi tarani revoltati, vina cade pe fostul ocnas. Manolache fuge si se ascunde in munti. Vanat fara incetare, el este prins si impuscat. Moartea lui peste crucea pe care a purtat-o candva in spate incheie tragic destinul lui. Filmul este o adaptare libera dupa popularul roman al lui Victor Ion Popa. Amza Pellea a fost recompensat cu Premiul pentru Cel Mai Bun Actor la Festivalul de la Moscova, 1977.
HBO introduce un nou concept de vizionare: maratonul. Astfel, acest weekend va fi dedicat serialului "Totul despre sex". Sambata, de la ora 21.30 va fi difuzat serialul "Adio, Totul despre sex", partea a doua, si de la 22.00 - ultimele zece episoade din "Totul despre Sex". Zece episoade, unul dupa altul!
La randul sau, canalul pentru copii Minimax anunta ca, incepand cu luna septembrie, odata cu venirea scolii, a introdus in grila sa de programe si cateva noutati... autohtone: hazliul pinguin Pin-Pin, celebra Mihaela, Balanel si Miaunel, Cei trei Muschetari si Miau Lady. Toate aceste personaje vor ajunge pe ecranele televizoarelor, spre satisfactia parintilor si bunicilor, care vor avea ocazia sa le povesteasca aventuri din copilarie celor mici de astazi.
De la 23:00, duminica, TVR 2 difuzeaza filmul Funny Face, in regia lui Stanley Donen. Din distributie fac parte Audrey Hepburn, Fred Astaire, Kay Thompson, Robert Flemyng, Michel Auclair, si Ruta Lee.
Jo Stockton (Audrey Hepburn) este trimisa la Paris cu conditia sa-l intalneasca pe fondatorul ideii de "empatism", care presupune sa te pui in locul celuilalt, sa empatizeze cu el. Parisul constituie cadrul ideal pentru muzica lui Gershwin si creatiile Grivenely.
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
doamnei b.d.   de CALUGARUL
A r h i v a
  Film despre Che Guevara pe baza dosarelor CIA    4 comentarii
  Finala premiului Booker    
  Gardianul a tiparit 1000 de numere    
  Fostul manager de la Sex Pistols dat in judecata    
  Proces inedit in China    1 comentariu
  Sistem medieval pentru copiii abandonati    
  Rucsacul care genereaza electricitate    1 comentariu
  Statuie a unei zeitati persane, descoperita in Cehia    
  Frumos si cald    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 11 septembrie 2001, de la versiunea oficiala, la teoriile conspiratiei (204 afisari)
 Revista presei culturale (40 afisari)
 Balanel si Miaunel la "Minimax" (35 afisari)
 Dinamica escaladei - Irakul si antiterorismul (27 afisari)
 Pompierii militari in sarbatoare (27 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01665 sec.